Ποιο είναι το μυστικό των ανθρώπων που οδηγούνται στην κορυφή;

«Όταν κάτι φαίνεται αδύνατο, όταν φαίνεται ότι τίποτα δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί, τότε είστε συνήθως μόνο λίγα χιλιοστά μακριά από την υλοποίηση αυτού του επιτεύγματος». – Tony Robbins

Πώς σας φαίνεται η ιδέα ότι μπορείτε να ξεγελάσετε τον εαυτό σας κυριολεκτικά με επιτυχία, χρησιμοποιώντας απλά τη γλώσσα του σώματός σας ή και τη στάση του; Κορυφαίοι ψυχολόγοι δίνουν τις δικές τους απαντήσεις πάνω σε αυτό το θέμα υποστηρίζοντας πως η «δύναμη του σώματος» μέσα από την προσποίηση μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, ακόμα και όταν δεν αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας ξεγελώντας τον, μπορείτε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και να εξασφαλίσετε πολλές επιτυχίες. Στην ουσία, το ψεύτικο αυτό «profile» σας βοηθάει ως προς της επίτευξη των στόχων σας. Κάθε φορά που λειτουργείτε με αυτοπεποίθηση, αυτό αρχίζει να συμβαίνει και κατ’ επέκταση γίνεται αντιληπτό από τους γύρω σας.

Σηκώστε ψηλά το κεφάλι, προχωρήστε με τους ώμους σας προς τα πίσω, σηκώστε τα χέρια στον αέραόπως κάνουν οι νικητές. Χρησιμοποιώντας αυτές τις τεχνικές στο σώμα σας κατά την έναρξη της ημέρας, πριν από κάποια ομιλία ή μία συνέντευξη μπορείτε να κάνετε θαύματα.

Σε αυτές τις αποτελεσματικές τεχνικές έρχεται για ακόμα μία φορά να προστεθεί και η δύναμη της μουσικής και κυρίως όταν δεν αισθάνεστε καλά. Ανοίξτε δυνατά τη μουσική και χορέψτε αφήνοντας το σώμα σας ελεύθερο -και τα προβλήματα στην άκρη για λίγο. Φορτίστε με αυτό τον τρόπο για λίγα λεπτά τις μπαταρίες σας και η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα. Έτσι, θα προσελκύσετε όλα εκείνα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Μην ξεχνάτε ποτέ πως η δύναμη κρύβετε μέσα μας!

Διαβάστε ακόμη: 

Alexander Wang x H&M: Δείτε ποιoι celebrities έδωσαν το παρών στην παρουσίαση της συλλογής

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram