Μοναξιά: Ένα καινούργιο app δίνει τη δυνατότητα για μία γρήγορη αγκαλιά

Ευχηθήκατε ποτέ να μπορούσατε να γνωρίσετε έναν άντρα σε μία εφαρμογή που σας βρίσκει ταίρι, αλλά που το “πρόσωπο” δεν θα ήθελε να προχωρήσετε κατευθείαν; Τότε το application Cuddlr (aka cuddle αγκαλιά) είναι κατάλληλο για εσάς καθώς σας δίνει την ευκαιρία να συναντάτε ανθρώπους για μια γρήγορη αγκαλιά.

Η εφαρμογή, η οποία βασίζεται στην τοποθεσία, χρησιμοποιεί φωτογραφίες και πραγματικά ονόματα, ενώ σας “ταιριάζει” με τον πιο κοντινό άτομο που είναι διαθέσιμο ώστε να σας προσφέρει μια αγκαλιά με βάση την μεταξύ σας απόσταση.Ύστερα εσείς θα πρέπει να κάνετε αποδοχή πριν να είστε σε θέση να στείλετε μηνύματα ο ένας στον άλλο. Στη συνέχεια το Cuddlr σας δίνει οδηγίες για το πώς θα κατευθυνθείτε με τα πόδια προκειμένου να συναντηθείτε και να κάνετε αγκαλίτσες.

Μετά τις αγκαλιές, μπορείτε να αφήσετε κριτικές, οι οποίες και καταχωρούνται στο προφίλ του ατόμου με το οποίο αγκαλιαστήκατε. Έτσι αν σας ταιριάξουν με κάποιον που μυρίζει άσχημα ή αρχίσει να κλαίει με λυγμούς, μπορείτε να προειδοποιήσετε τα μελλοντικά τους ταίρια. Η ιδέα πρωτοξεκίνησε σαν αστείο, επαναλαμβάνοντας την τάση που ήθελε τις εφαρμογές να τελειώνουν σε ‘’-r ‘’, όπως το Tumblr ή το Flickr. Αλλά έπειτα οι δημιουργοί συνειδητοποίησαν ότι θα ήθελαν στην πραγματικότητα μια εφαρμογή που να δίνει τη δυνατότητα να μπορείτε να αγκαλιαστείτε με τους ανθρώπους και έτσι γεννήθηκε το Cuddlr.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram