Η viral ιστορία του γάτου που ζούσε διπλή ζωή

Facebook @ Mary Lore Barra

Άραγε, πως θα αντιδρούσατε αν κάποια στιγμή μαθαίνατε πως το γατάκι σας ζει –ταυτόχρονα με εσάς- σε ακόμη ένα σπίτι μαζί με άλλους ιδιοκτήτες;

Μια τέτοια κατάσταση βίωσε πρόσφατα η Mary Lore Barra, μια γυναίκα από το Μεξικό η όποια έγινε viral στα social media με την ιστορία του αξιολάτρευτου γάτου της, Pixi.

Για δυο ολόκληρα χρόνια ο Pixi συνήθιζε να λείπει από το σπίτι της Mary Lore για αρκετές ώρες. Βέβαια, εκείνη δεν φανταζόταν πως όταν έλειπε, ζούσε σε ένα άλλο σπίτι μαζί με νέους ιδιοκτήτες και διαφορετικό όνομα. Αντιθέτως, όταν έφευγε πίστευε πως ίσως κυνηγούσε κάποιο ποντίκι ή ότι έπαιζε στους δρόμους του Tamaulipas (πόλη του Μεξικό).

Geplaatst door Mary Lore Barra op Zaterdag 19 oktober 2019

Τελικά, η Mary Lore συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, όταν μια μέρα –του περασμένου μήνα- ο Pixi εμφανίστηκε στο σπίτι φορώντας ένα νέο κολάρο γύρω από το λαιμό του. Εκείνη τη στιγμή αποφάσισε να κολλήσει ένα σημείωμα πάνω του για να στείλει ένα μήνυμα στους άλλους ιδιοκτήτες του γάτου:

«Το όνομα του γάτου είναι Pixie, νομίζω πως έχει δυο σπίτια. Χαχα» έγραψε η Mary.
Η απάντηση από τους άλλους ιδιοκτήτες του Pixi δεν άργησε να έρθει και κάποια στιγμή αργότερα ο γάτος επέστρεψε με ένα νέο σημείωμα που έγραψε: «Χαχα, εδώ τον φωνάζουμε Huarache, από ότι φαίνεται, όντως είχε δυο σπίτια! Χαιρετίσματα από τους άλλους γονείς».

Geplaatst door Mary Lore Barra op Zaterdag 19 oktober 2019

Μέχρι και σήμερα ο Pixi/Huaracha συνεχίζει να ζει και με τις δυο οικογένειες του, οι οποίες επικοινωνούν ακόμη με σημειώματα που κολλάνε επάνω στο κολλάρο του γάτου.