Εάν θέλετε να έχετε πάντα τέλειο μακιγιάζ, πρέπει να έχετε στη τσάντα σας αυτή την παλέτα

Instagram @leoniehanne

Καθημερινά, οι γυναίκες έχουμε ένα τρελό πρόγραμμα γεμάτος με υποχρεώσεις, deadlines και εξωτερικές υποχρεώσεις. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως δεν έχουμε ιδιαίτερο χρόνο για να δημιουργήσουμε το τέλειο μακιγιάζ. Επίσης, μετά από τις πολλές… πάρα πολλές ώρες που βρισκόμαστε εκτός σπιτιού, ακόμα και αν έχουμε δημιουργήσει το τέλειο μακιγιάζ, θα έρθει κάποια στιγμή που θα πρέπει να το ανανεώσουμε. Φυσικά, δεν γίνεται να έχετε στη τσάντα σας όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήσατε για το μακιγιάζ σας. Μπορείτε όμως να έχετε μόνο ένα και με αυτό να σώσετε την κατάσταση εύκολα και πολύ γρήγορα.

Ποιο είναι αυτό;

Εμείς έχουμε ήδη ξεχωρίσει την αγαπημένη μας παλέτα προσώπου και από την πρώτη στιγμή δεν την έχουμε αποχωριστεί. Ο λόγος για την παλέτα προσώπου της Too Faced, η οποία είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε εάν θέλουμε να αναδείξουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου μας και να δώσουμε λάμψη στα σημεία που χρειάζεται. Η παλέτα περιλαμβάνει έξι αποχρώσεις σε διαφορετικές υφές, δύο shimmer highlighters, ένα matte και ένα σατινέ ρουζ, αλλά και ένα σατινέ και ένα shimmer bronzer. Η απαλή υφή τους και η έντονη απόδοση τους, καθιστά τα προϊόντα ιδανικά για καθημερινή χρήση, αλλά και σας βοηθούν να αλλάξετε το μακιγιάζ σας όσο περνά η μέρα.

Για ποιο λόγο την έχουμε ξεχωρίσει;

Αφού έχετε δημιουργήσει τη βάση του μακιγιάζ σας, στην παλέτα θα βρείτε bronzer για τα ζυγωματικά, ρουζ για τα μήλα σας, αλλά και highlighter για να προσθέσετε λάμψη όπου χρειάζεται. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του bronzer μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως σκιές ματιών και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε άπειρα looks. Το μέγεθος της επίσης είναι τέτοιο που χωρά άνετα μέσα στη τσάντα σας ώστε να την έχετε καθημερινά μαζί σας.

Η παλέτα που έχουμε ξεχωρίσει:

ΣΕΤ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ – NATURAL FACE PALETTE – PALETTE POUR LE TEINT Too Faced Sephora