Η Βάνια του Μουτσινά και 7 ακόμη γνωστοί Έλληνες που μας συστήθηκαν μέσα από μια περσόνα

instagram@matinanikolaou

Η άμεση έκθεση στη δημοσιότητα δεν είναι κάτι εύκολα διαχειρίσιμο, αν είσαι πρωτάρης σε αυτή. Γι΄αυτό κάποιες φορές είναι έξυπνη επιλογή να κρυφτείς πίσω από μια αμφίεση και να συστηθείς στο κοινό ως κάτι άλλο απ΄αυτό που είσαι με σκοπό να προστατέψεις την ιδιωτική σου ζωή. Ούτε κι αυτό είναι εύκολο κι εφικτό. Κάποια στιγμή αποκαλύπτεσαι.

Μπορεί βέβαια να μην ισχύει καθόλου αυτό το τόσο βαθυστόχαστο και απλώς να χρησιμοποιήθηκαν περσόνες για να ειπωθούν με μεγαλύτερη ευκολία πράγματα που δεν θα έλεγαν οι ίδιοι. Ή δεν θα είχαν το θάρρος. Ή δεν θα τους συγχωρούνταν, όπως συγχωρούνται στις περσόνες τους.

Ματίνα Νικολάου – Βάνια

Τη Ματίνα Νικολάου τη μάθαμε για τα καλά πολύ μετά τη Βάνια. Η Βάνια προηγήθηκε και είναι αυτή που έφερε στην ηθοποιό την αναγνωρισιμότητα και την ανάγκη του κόσμου να μάθει ποια είναι στ΄αλήθεια. Κι επειδή ουδέν κρυπτόν υπό τον τηλεοπτικόν ήλιον, μέσα σε λίγους μήνες είχε αποκτήσει υπόσταση στο ευρύ κοινό και ως Ματίνα Νικολάου. Σε μια μερίδα του κοινού πάντως ήταν γνωστή με το κανονικό της ονοματεπώνυμο από την πορεία της ως ηθοποιός στο θέατρο.

View this post on Instagram

Τα λέμε την Δευτέρα και πάλι εδω με τρέλα! ❤️😏 #βania #kalomesimeraki

A post shared by Matina Nikolaou (@matinanikolaou) on

Δείτε την συνέχεια στο peoplegreece.com