Έξι τρόποι με τους οποίους ο κορωνοϊός θα αλλάξει τελείως τη διασκέδασή μας

Η πανδημία του κορωνοϊού αναμένεται να αλλάξει κατά πολύ τον τρόπο ψυχαγωγίας μας. Τα καταστήματα εστίασης και οι χώροι ψυχαγωγίας πρόκειται να ανοίξουν πολύ σύντομα και ήδη οι επιχειρηματίες έχουν ξεκινήσει τις ανάλογες προετοιμασίες, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων οργάνων για τήρηση των αποστάσεων και των κανόνων υγιεινής. Μέρη όπως θέατρα, κινηματογράφοι, καφέ και εστιατόρια δεν πρόκειται να είναι στο σύντομο μέλλον όπως τα είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικούς τρόπους με τους οποίους ο κορωνοϊός θα αλλάξει τελειώς τη διασκέδασή μας.

Καφές με απόσταση

Μόλις λίγες ημέρες απέχουμε από το άνοιγμα της εστίασης και όλοι οι ιδιοκτήτες καταστημάτων του κλάδου ετοιμάζονται πυρετωδώς για την μεγάλη ημέρα. Τίποτα όμως δεν θα είναι ίδιο όπως παλιά. Οι εικόνες με τις κατάμεστες καφετέριες είναι κάτι που ίσως δεν δούμε ούτε στο μακρινό μέλλον πλέον. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι της κυβέρνησης εξέδωσαν αναλυτικό οδηγό για το επιτρεπόμενο όριο πελατών που μπορούν να βρίσκονται μέσα σε ένα καφέ και πάντα τηρόντας τις αποστάσεις.

Η αναλογία που ισχύει είναι ένας πελάτης ανά δύο τ.μ. συνολικής ωφέλιμης επιτρεπόμενης επιφάνειας λειτουργίας. Επιπλέον, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των τραπεζιών σύμφωνα με την διάταξη των καθισμάτων είναι από 0,70 εκ. έως 1,70 εκ., ενώ ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων που θα μπορούν να κάθονται στο ίδιο τραπέζι είναι 6. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν υφίσταται σε περίπτωση οικογένειας με ανήλικα τέκνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com