Bâtons salés

1. Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με το άσπρο πιπέρι για 1-2′ και προσθέτουμε τα τυριά, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αυγό. Μόλις ενοποιηθούν, προσθέτουμε το αλεύρι σταδιακά.

2. Βάζουμε τη ζύμη πάνω σε μια μεμβράνη και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο μπαστούνι. Το τυλίγουμε με τη μεμβράνη  και βάζουμε στην κατάψυξη για 10-15′.

3. Βγάζουμε από την κατάψυξη και κόβουμε λεπτές ροδέλες. Τοποθετούμε πάνω σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 18-20′ στους 200 βαθμούς Κελσίου.

ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. βούτυρο 
1/2 κ.γ. άσπρο πιπέρι 
100 γρ. φέτα 
50 γρ.  τριμμένο κασέρι 
70 γρ.  τριμμένη  γκούντα 
1 αυγό
200 γρ. αλεύρι