Apricot chutney

1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβραζουμε για περίπου 30 λεπτά.

2. Μόλις κρυώσει το μείγμα, το λιώνουμε στο multi.

ΥΛΙΚΑ:

600 γρ. βερίκοκα
1/2 φλυτζάνι μαλακιά καστανή ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι ζάχαρη
1/2 φλυτζάνι χυμό βερίκοκο
4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1/2 κουτ. γλυκού αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο ( προερετικο )
2 κουτ. σούπας ξύδι
100 γρ. Ginger ψιλοκομμένο
1 καυτερή πιπερια

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα