Yrma Lydya: Νεκρή η 21χρονη Μεξικανή τραγουδίστρια από τα πυρά του 79χρονου συζύγου της

Μία Μεξικανή τραγουδίστρια έπεσε νεκρή από τα πυρά του συζύγου της σε εστιατόριο στο Μέξικο Σίτι, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές.

Η 21χρονη Yrma Lydya, που ήταν ακόμη στην αρχή της καριέρας της, δέχθηκε τη φονική επίθεση την Πέμπτη το βράδυ στο εστιατόριο Suntory Del Valle στα νότια της πόλης. Δράστης της επίθεσης ο σύzζυγός της, ο 79χρονος Jesús Hernández Alcocer.

Ένας άνδρας πυροβόλησε τη σύζυγό του τρεις φορές. Κρατείται ήδη μαζί με μια άλλη γυναίκα η οποία τον συνόδευε” είπε ο Omar García Harfuch, γραμματέας Ασφαλείας του Μέξικο Σίτι.

Σύμφωνα με τους μάρτυρες, ύστερα από μία διαφωνία, ένας γκριζομάλλης άνδρας πυροβόλησε την τραγουδίστρια, η οποία τελικά αποδείχθηκε πως ήταν η σύζυγός του. Ο Alcocer προσπάθησε να δωροδοκήσει την αστυνομία για να τον αφήσει να διαφύγει με τη συνοδεία ενός από τους φρουρούς ασφαλείας του, αλλά συνελήφθησαν και οι δύο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα El Universal, Lydya είχε συμμετάσχει σε κάποιες εμφανίσεις του Grandiosas 12, σειρά συναυλιών στο Μεξικό και τις ΗΠΑ κατά τις οποίες έρχονται κοντά γνωστοί τραγουδιστές από την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, όπως η María Conchita Alonso και η Dulce και η Alicia Villareal.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Alcocer έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για εκβιασμό. Το φαινόμενο της έμφυλης βίας έχει ενταθεί στο Μεξικό τα τελευταία χρόνια με κατά μέσο όρο 10 γυναίκες να δολοφονούνται καθημερινά.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα