Βασίλισσα Ελισάβετ: Τι θα απογίνουν τα τέσσερα σκυλάκια της μετά τον θάνατό της
theroyalfamily/instagram

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, σε ηλικία 96 ετών, καίριο ερώτημα παραμένει η τύχη των τεσσάρων πολυαγαπημένων σκυλιών της.

Οι χρήστες των social media έσπευσαν να εκφράσουν την ανησυχία τους την Candy, τη Sandy, τον Muick και τη Lissy που άφησε πίσω της η 96χρονη βασίλισσα. Συγκεκριμένα, η Ελισάβετ είχε δύο κόργκι, την Candy και τον Muick, ένα κόργκι-ντάκσχουντ, τη Sandy και πόσφατα είχε αποκτήσει τη Lissy, ένα κόκερ σπάνιελ.

Λέγεται πως ακόμη δεν υπάρχουν οριστικά σχέδια για τα τέσσερα σκυλάκια. Ένας βασιλικός βιογράφος υποστηρίζει πως ενδέχεται να καταλήξουν στον αγαπημένο της γιο, πρίγκιπα Andrew, ή σε μέλη του προσωπικού των Ανακτόρων, που προσέχουν τα κατοικίδια εδώ και χρόνια.

Ενώ ο θάνατός της έχει προκαλέσει θλίψη και αβεβαιότητα, η βασιλική βιογράφος Ingrid Seward είπε στο Newsweek ότι η αγάπη της βασίλισσας για τα σκυλιά της ήταν απαράμιλλη όλα αυτά τα χρόνια και είναι πιθανό να βρουν ένα σπίτι στη βασιλική οικογένεια.

“Λατρεύει τα ζώα και ιδιαίτερα λατρεύει τα σκυλιά. Πάντα το έκανε, ήταν η πρώτη της αγάπη και θα είναι και η τελευταία” είπε η Seward και πρόσθεσε: “Φαντάζομαι πως τα σκυλιά θα τα αναλάβει η οικογένεια, πιθανότατα ο Andrew αφού είναι αυτός που της τα έδωσε. Είναι σχετικά νεαρά σε ηλικία, το κόργκι και το ντόργκι”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα