Βασίλισσα Ελισάβετ: Στη δημοσιότητα ανέκδοτη φωτογραφία δίπλα στους γονείς, την αδελφή και τον σύζυγό της
instagram/theroyalfamily

Σε κλίμα βαθύτατης συγκίνησης το βρετανικό έθνος, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, είπε το “ύστατο χαίρε” στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το Παλάτι μοιράστηκε με το κοινό μία αδημοσίευτη φωτογραφία της νεαρής πριγκίπισσας Ελισάβετ στο πλευρό των γονιών, της αδελφής αλλά και του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου, σε μια κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, καθώς πλέον ξεκινά άλλη μια εβδομάδα πένθους μετά την κηδεία της βασίλισσας και την ιδιωτική ταφή της το βράδυ της Δευτέρας.

Είναι η 12η Βρετανίδα μονάρχης που ετάφη στο Ουίνδσορ και επέλεξε να είναι με την οικογένειά της ακολουθώντας την αρχή “Εμείς οι τέσσερις”, όπως ο πατέρας της Γεώργιος Στ’. Είχε πει επανειλημμένα στην κόρη του ότι μετά την παραίτηση του αδελφού του, μια ευτυχισμένη και ενωμένη βασιλική οικογένεια ήταν το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μετά τα καθήκοντα ενός μονάρχη.

Αυτή η ανάρτηση ήρθε έπειτα από μια άκρως συμβολική και συγκινητική στιγμή κατά την οποία το στέμμα, η σφαίρα και το σκήπτρο της βασίλισσας αφαιρέθηκαν από το φέρετρό της, ώστε να μπορέσει να ταφεί στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου του Ουίνδσορ “ως μια απλή χριστιανική ψυχή”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα