Τζούλια Νόβα: Ανέβηκε με την 9 μηνών κόρη της στη δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου

Η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Τον Δεκέμβριο του 2021 ολοκληρώθηκε η ευτυχία τους με τη γέννηση της κόρης τους, Δάειρα.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι γονείς έχουν ξετρελαθεί με τη μικρή και ζουν όλοι μαζί μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Έτσι, όταν η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος αποφάσισαν να πάνε για ορειβασία στον Όλυμπο, πήραν μαζί τους και την εννέα μηνών κόρη τους.

Σύσσωμη η οικογένεια, λοιπόν, ανέβηκε στη δεύτερη υψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, στο Σκολιό, όπου η κορυφή αγγίζει περίπου τα 3.000 μέτρα (2.911 μ.) και προσφέρεται για αναρρίχηση αρχαρίων.

Η Τζούλια Νόβα μοιράστηκε με τους followers της κάποιες από τις στιγμές τους εκεί, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Το ξέρατε πως είμαι το μικρότερο μωράκι που έχει ανεβεί Όλυμπο; Μπορεί να μην το θυμάμαι όταν μεγαλώσω αλλά σίγουρο είναι πως μου άρεσε και το απόλαυσα… μάλλον βγήκα ίδια οι γονείς μου … βουνίσια» έγραψε η Τζούλια Νόβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα