Θρήνος για τον Gary Sinise – Πέθανε ο γιος του από σπάνια μορφή καρκίνου
Ο γιος του Gary Sinise που έφυγε από τη ζωή
Credit: Gary Sinise Foundation

Τραγικές ώρες βιώνει ο ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Gary Sinise, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος του γιος σε ηλικία 33 ετών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Τρίτη (27/2) το φιλανθρωπικό ίδρυμα Gary Sinise Foundation, ο McCanna Anthony Sinise άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από πολυετή μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου.

Σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του ιδρύματος, ο ηθοποιός -διάσημος μέσα από τον ρόλο του ντετέκτιβ Μακ Τέιλορ στην τηλεοπτική σειρά CSΙ:ΝΥ- μιλά για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο ίδιος, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους.

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε όσο καλύτερα μπορούμε» σημειώνει ο Gary Sinise.

«Για έναν γονέα, είναι απίστευτα δύσκολο να χάσει το παιδί του. Συμπονώ με όλη μου την καρδιά όσους έχουν υποστεί μια παρόμοια απώλεια, και οποιονδήποτε έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Μέσα στα χρόνια έχω γνωρίσει πολλές οικογένειες πεσόντων ηρώων. Είναι αποκαρδιωτικό και τρομερά δύσκολο» αναφέρει ο 68χρονος σταρ.

O McCanna είχε διαγνωστεί με χόρδωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών το 2018, την ίδια χρονιά που η σύζυγος του Gary Sinise διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Ενώ η Moira Sinise σημείωσε ύφεση μετά από μήνες θεραπείας, ο γιος της υποβλήθηκε σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, έμεινε παράλυτος και τελικά έφυγε από τη ζωή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα