Takeoff: Νεκρός ο ράπερ στα 28 του έπειτα από πυροβολισμούς

Νεκρός έπεσε έπειτα από πυροβολισμούς ο ράπερ Takeoff στα 28 του χρόνια.

Ο νεαρός μουσικός που το πραγματικό του όνομα ήταν Kirshnik Khari Ball, έγινε γνωστός ως το 1/3 του hip hop συγκροτήματος Migos μαζί με τον θείο του Quavo και τον πρώτο ξάδελφό του.

Όπως μετέδωσε το ΤΜΖ, πηγές από την Αστυνομία και αρκετοί αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 το ξημέρωμα. Η αστυνομία δέχθηκε κλήση για άνδρα που δέχθηκε πυροβολισμούς στο 810 Billiards & Bowling στο Χιούστον του Τέξας.

Φέρεται ο ράπερ να συμμετείχε σε παιχνίδι με ζάρια μαζί με τον θείο του Quavo όταν ξέσπασε ένας καυγάς και τότε ήταν που κάποιος άνοιξε πυρ πυροβολώντας τον Takeoff είτε στο κεφάλι είτε κοντά στο κεφάλι. Ο θανατός του διαπιστώθηκε στο σημείο. Το ΤΜΖ δημοσιεύει και φωτογραφία, όπου ο Quavo φαίνεται να στέκεται κοντά στον Takeoff μαζί με άλλα άτομα.

Στην αρχή προσπάθησαν να τον μετακινήσουν, αλλά στη συνέχεια τον άφησαν κάτω και ο Quavo φώναξε για βοήθεια. Η αστυνομία αναφέρει ότι πυρά δέχθηκαν άλλα δύο άτομα που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ιδιωτικά οχήματα. Δεν είναι σαφές ποια είναι η κατάστασή τους. Ο Quavo δεν τραυματίστηκε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα