Συγκινητική ιστορία αγάπης: Ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στην αίθουσα της Ε’ δημοτικού, εκεί όπου γνωρίστηκε
facebook.com/ Credit: Fenn David

O Simon Jenkins και η Peyton Wynn ήταν μόλις 11 χρόνων όταν ξεκίνησε η δική τους ιστορία αγάπης. Γνωρίστηκαν στην Ε’ δημοτικού, στο σχολείο τους στην Αλαμπάμα. Δέκα χρόνια μετά, το ζευγάρι, και οι δύο 21 χρόνων πλέον, αρραβωνιάστηκαν ακριβώς στο ίδιο σημείο όπου γνωρίστηκαν.

COURTESY PEYTON WYNN

Η Wynn, μιλώντας στο PEOPLE, είπε ότι περίμενε να γιορτάσουν την επέτειο των 10 ετών στις 16 Ιουνίου, με ένα ξεχωριστό δείπνο. Αντιθέτως, βρέθηκε και πάλι στο δημοτικό σχολείο Johnson στο Pinson. “Δεν είχα ιδέα ότι θα επιστρέφαμε στο σημείο όπου όλα ξεκίνησαν και ότι τελικά θα έλεγα το “ναι” στην αγάπη της ζωής μου. Ήταν βγαλμένο από τα όνειρα” είπε η μελλόνυμφη.

facebook.com/Credit: Peyton Wynn

Παρούσα ήταν ακόμη και η δασκάλα τους στην Ε’ δημοτικού, για να γιορτάσει το ευτυχές γεγονός μαζί τους. “Ήταν μεγάλη τιμή να μου ζητήσουν να είμαι παρούσα. Είναι άλλη μία στιγμή που μου θυμίζει το “γιατί μου” καθώς συνεχίζω να αγαπώ τα παιδιά μου κάθε χρόνο”.

Ο Jenkins την ερωτεύτηκε από τη στιγμή που έριξε το βλέμμα του πάνω της: “Όταν τα μάτια μου έπεσαν πάνω στην Peyton στο δημοτικό, ένιωσα την καρδιά μου να χτυπά πιο δυνατά” είπε στο συνεργαζόμενο τηλεοπτικό δίκτυο με το NBC, WVTM-TV. Τρία χρόνια μετά “άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι αυτή ήταν η μία”.

facebook.com/ Credit: Fenn David

Γνωρίζοντας πως ο γιος της αναζητρεί έναν ιδιαίτερο τρόπο για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η μητέρα του Jenkins, που είναι και διοργανώτρια εκδηλώσεων, προσφέρθηκε να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορούσε. “Επρόκειτο να βγούμε να φάμε για να γιορτάσουμε τη δέκατη επέτειό μας και με κάλεσε η μητέρα μου. Μου είπε ότι ξέχασε κάτι στη συνάντηση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων στο δημοτικό σχολείο του Johnson“. Έτσι δικαιολογήθηκε στην αγαπημένη του ότι έπρεπε να πεταχτούν από το σχολείο. “Έπρεπε να δείτε το πρόσωπο της Peyton όταν μπήκε σ’ αυτήν την αίθουσα” σχολίασε πανευτυχής ο Jenkins.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα