Στέφανος Τσιτσιπάς: Η απάντηση του πατέρα του για τις σχέσεις τους

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook θέλησε να απαντήσει στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με τις σχέσεις του με τον γιο του Στέφανο. Όπως είναι γνωστό όλα ξεκίνησαν έπειτα από το επεισόδιο που είχαν οι δυο τους κατά την διάρκεια αγώνα στο τουρνουά της Βιέννης και προκάλεσαν πλήθος φημών σύμφωνα με τις οποίες ο Στέφανος δεν θα είχε πλέον προπονητή τον πατέρα του.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έκανε αναφορά σε ψεύτικα προφίλ που θέλουν να τους πλήξουν, ενώ ξεκαθάρισε ότι συνεχίζουν ενωμένοι και δυνατοί.

Αναλυτικά η ανάρτησή του Απόστολου Τσιτσιπά:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα