Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντησή του για τη μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα – “Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως ο Χριστός”
Σπύρος Μπιμπίλας/facebook

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε απάντηση στη μήνυση την οποία ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει εναντίον του η ενημερωτική ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline με αφορμή την ανάρτησή του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ έκανε ανάρτηση στπ facebook στην οποία σχέτισε την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση από το ekklisiaonline που ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο ίδιος ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε με δήλωσή του στην εφημερίδα Ontime: “Εγώ διασπείρω την αγάπη η οποία πρέπει να είναι μεταξύ όλων των ανθρώπων ασχέτως του αν ανήκουν σε άλλη φυλή, χρώμα, σεξουαλική τοποθέτηση κ.α. Αν δεν καταλαβαίνουν, δεν με ενδιαφέρουν καθόλου. Αν προσβάλλονται δεν με αφορά. Το διάβασα και εγώ και δεν απάντησα, δεν χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να τους απαντήσω. Αν χρειαστεί θα πάμε στα δικαστήρια και θα δικαιωθώ. Όταν δεν προσβάλλεις δεν μπορούν να σου λένε ότι προσβάλλεις. Εγώ διαφημίζω την αγάπη όπως έκανε και ο Χριστός. Έχουν σοβαρό πρόβλημα αν νομίζουν ότι διαβάλλω την αγάπη“.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα