Σπύρος Μπιμπίλας: Αντιδράσεις από την ανάρτησή του για την Παναγία- Μήνυση από εκκλησιαστική ιστοσελίδα

Ανάρτηση για τη γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου έκανε χθες ανήμερα της Παναγίας ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκαλώντας αντιδράσεις στους ακολούθους του, ενώ εκκλησιαστική ιστοσελίδα ανακοίνωσε ότι θα του κάνει μήνυση.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχετίζοντας την Παναγία με μια μετανάστρια που κρατάει ένα μωρό: “Αυτή η φωτογραφία που είναι το αληθινό Δράμα του Ανθρώπου θα μας στοιχειώσει!!! Και ο Δυτικός κι ο άλλος κόσμος θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το αίσχος που ανήμποροι σαν θεατές παρακολουθούμε! Κατά τα άλλα αύριο ας γιορτάσουν οι ορθόδοξοι την καλή Παναγιά!!!! Αλήθεια αυτή η μάνα που κρατάει το νεκρό της παιδί τι Παναγιά είναι;” και στα σχόλια απαντώντας πρόσθεσε:

Επειδή εγώ είμαι εναντίον όλων των θρησκειών που μας χώρισαν, καμία Παναγιά δεν μπορεί να βοηθήσει εάν εμείς όλοι δεν διορθωθούμε…Σαχλαμάρα είναι να μην σκέπτεται ο καθένας που γιορτάζει τη συγκεκριμένη μέρα τι συμβαίνει γύρω του. Ειρωνεία υπάρχει για όλες τις θρησκείες που κοροϊδεύουν τον κόσμο“.

Ακολούθως η ενημερωτική ιστοσελίδα εκκλησιαστικών θεμάτων ekklisiaonline ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα.

Μέσα στον Δεκαπενταύγουστο, την πιο ιερή ημέρα της Ορθοδοξίας, την οποία τιμούμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επέλεξε να διασπείρει το μίσος και τον ρατσισμό εις βάρος των Ορθοδόξων με απαράδεκτες αναφορές, οι οποίες διχάζουν και στοχοποιούν μια συνεχώς διωκόμενη κοινωνική ομάδα” αναφέρει μεταξύ άλλων το ekklisiaonline.gr και παραθέτει απόσπασμα από τον αντιρατσιστικό νόμο.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα