Σοκ στις ΗΠΑ: Αυτοκτόνησε 27χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων – Η τελευταία της ανάρτηση
Neena Pacholke/facebook

Σοκ στις ΗΠΑ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε η παρουσιάστρια ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό του Ουισκόνσιν, Neena Pacholke, σε ηλικία 27 ετών.

Ο θάνατός της σόκαρε την οικογένεια και φίλους της που τη θυμούνται για το χαμόγελό της και την αισιοδοξία της.

Neena Pacholke/facebook

Η Neena Pacholke, η αγαπημένη μας παρουσιάστρια ειδήσεων πέθανε ξαφνικά το Σάββατο”, ανέφερε το 9 WAOW σε ανακοίνωσή του. “Ολόκληρη η ομάδα εδώ στο News 9 είναι απολύτως συντετριμμένη από την απώλεια, όπως γνωρίζουμε ότι είναι και πολλοί άλλοι”.

Η Pacholke, που μεγάλωσε στην Τάμπα και έπαιζε μπάσκετ για το Πανεπιστήμιο της Νότιας Φλόριντα, ήταν αρραβωνιασμένη και ετοιμαζόταν να παντρευτεί, είπε η μεγαλύτερη αδελφή της, Kaitlynn Pacholke στο Tampa Bay Times. “Ήταν σαν μια μικρή μπάλα ηλιαχτίδας και το χαμόγελό της ήταν τεράστιο. Η αδελφή μου ήταν το πιο χαρούμενο άτομο που νόμιζα ότι ήξερα“.

Neena Pacholke/facebook
Neena Pacholke/facebook
Neena Pacholke/facebook
Neena Pacholke/facebook

Μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της Pacholke στο Twitter ήταν ένα retweet από τον συγγραφέα Jon Gordon σχετικά με τη θετικότητα και την πίστη ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμη. “Δεν είμαστε θετικοί γιατί η ζωή είναι εύκολη. Είμαι θετικοί επειδή η ζωή μπορεί να είναι σκληρή” έγραψε ο Gordon στην ανάρτησή του μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: “Μίλησε για τη ζωή και ενθάρρυνε τους άλλους. Ψάξε για το καλό σήμερα. Θυμήσου το ΓΙΑΤΙ σου. Πίστεψε ότι τα καλύτερα έρχονται”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα