Σοφία Βόσσου: Η κόρη της αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε τον Βασίλη Δημάκη, μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται αυτός.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μίλησε για τη γνωριμία, τη σχέση και τον αρραβώνα με τον Βασίλη Δημάκη.

Όπως είπε συγκεκρικένα: “Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες. Οι δεσμοί μεγαλώνουν σ’ αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα, αλλά παρ’ όλα αυτά ό,τι να συμβεί συμβαίνει και δεν μπορεί να το σταματήσει τίποτα“.

Για την αρχή της γνωριμίας τους σημείωσε, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day: “Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει. Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, το προφίλ αυτό δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος και οι άνθρωποι που το διαχειρίζονταν, τού μετέφεραν την πληροφορία. Μού ζητήθηκε το τηλέφωνό μου κι εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή με ένα τηλεφώνημα που μου έκανε κι έτσι ξεκίνησε αυτή η ιστορία.

Ακολούθησαν κάποια επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες. Μπορούσα κάποιες φορές να τον βλέπω όταν έφευγε και πήγαινε στο Πανεπιστήμιό του για να σπουδάσει, οπότε πήγαινα κλεφτά κι εκεί κάναμε κάποιες συναντήσεις. Είχαμε πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να τον εξηγήσω. Είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό”.

Σχετικά με τον αρραβώνα τους που έγινε μέσα στις φυλακές, είπε: “Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό, παράλληλα πολύ συγκινητικό, πολύ τρυφερό. Η μαμά μου με τον Βασίλη είναι πολύ καλά, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα, μιλάει ο ένας με τον άλλον. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Καλώς ή κακώς δεν είναι εύκολο να αποδεχθεί η κοινωνία, πόσω μάλλον η μητέρα μου όταν είναι το παιδί σου, μια τέτοια κατάσταση. Αλλά επειδή με γνωρίζει καλά και ξέρει πόσο πατάω στα πόδια μου και δεν ήμουν επιπόλαιη, μετά ήθελε να το συζητήσουμε. Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη και για το θάρρος μου γιατί θέλει θάρρος να αγαπήσεις και να μην πας εκ του ασφαλούς”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα