Γιώργος Μακράκης: Πέθανε ο σπουδαίος παραγωγός – Το συγκινητικό “αντίο” της Σοφίας Βόσσου

Την τελευταία του πνοή άφησε ο σπουδαίος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας Γιώργος Μακράκης. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Σοφία Βόσσου.

“Γιώργος Μακράκης, ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα και τραγουδιστών και δημιουργών, ο Γιώργος μου, που πίστεψε στο “Φιλαράκι”, που πίστεψε σε μένα και με στήριξε, παραγωγός μου για χρόνια…, έφυγε άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι. Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας, ξέρεις εσύ, βάλτους όλους να τραγουδάνε, αγάπη μου, Γιώργο μου”, έγραψε η Σοφία Βόσσου στην ανάρτησή της.

Το “αντίο” της Ελένης Δήμου

Και η Ελένη Δήμου αποχαιρέτισε τον Γιώργο Μακράκη με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

¨”Την χαρά την διαδέχεται η λύπη. Ο παραγωγός που πίστεψε σε μένα, που στάθηκε δίπλα μου, ο παραγωγός που υπογράφει μεγάλα μουσικά έργα που έγιναν στη χώρα μας, ο Γιώργος Μακρακης, που λίγο μετά την συναυλία μου εχθές μιλούσα για εκείνον. Έφυγε τα ξημερώματα, να συναντήσει τους φίλους που συνεργάστηκε μαζί τους. Γιώργο μου αγαπημένε φίλε μου θα ξανασυναντηθούμε σίγουρα…Καλό ταξίδι αγαπημένε με πόνεσε το φεύγω σου…”, έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα