Rolland Garros: O σοκαριστικός τραυματισμός του Zverev στον ημιτελικό με τον Nadal
Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Ο ημιτελικός του Rolland Garros ανάμεσα στον Alexander Zverev και τον Rafael Nadal σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γερμανού τενίστα, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Ο Zverev βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0 σετ και λίγο πριν το διαφαινόμενο tie-break του δευτέρου, σε μια προσπάθειά του για ένα forehand «γύρισε» με ανατριχιαστικό τρόπο το δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω στο έδαφος και να ουρλιάζει στον πόνο. O Nadal έτρεξε αμέσως προς το μέρος του για τον παρηγορήσει,

PARIS, FRANCE JUNE 3. An injured Alexander Zverev of Germany in agony holds his ankle after falling resulting in his retirement as Rafael Nadal of Spain looks on during the Singles Semi-Final match on Court Philippe Chatrier at the 2022 French Open Tennis Tournament at Roland Garros on June 3rd 2022 in Paris, France. (Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images)

Στη ο Γερμανόςπήγε στα αποδυτήρια με καροτσάκι και μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε με πατερίτσες, απλά και μόνο για ν’ ανακοινώσει την απόσυρσή του από το παιχνίδι, με τον Rafael Nadal να τον αγκαλιάζει θερμά. 

Με αυτόν τον πικρό και ανορθόδοξο τρόπο, ο Ισπανός θρύλος προκρίθηκε στον 14ο τελικό της καριέρας του στο Roland Garros, όπου θα συναντήσει έναν εκ των Casper Ruud και Marin Cilic.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα