Camille Vasquez: Το χάσαμε το κορίτσι… Johnny – Αυτός είναι ο σύντροφος της δικηγόρου του Depp

Η δικηγόρος του Johnny Depp, Camille Vasquez, κατά τη διάρκεια της πολύκροτης δίκης εξελίχθηκε σε σταρ. Υπήρξαν μάλιστα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι η σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό, ίσως να μην ήταν μια απλή σχέση δικηγόρου-πελάτη, αλλά κάτι βαθύτερο. Τελικά αποδείχθηκε ότι τα δημοσιεύματα αυτά ήταν ανυπόστατα.

Συγκεκριμένα η 37χρονη Camille Vasquez, εθεάθη την Πέμπτη να φεύγει από το ξενοδοχείο Ritz-Carlton της Βιρτζίνια συνοδευόμενη από τον 38χρονο σύντροφό της Edward Owen, ο οποίος μένει στο Λονδίνο και είναι executive στην εταιρεία WeWork.

Camille Vasquez, 37, and her boyfriend Edward Owen, were spotted on Thursday leaving a Virginia hotel near the Fairfax County Courthouse

Σύμφωνα με τη DailyMail το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

“Πρόκειται για μια καινούρια σχέση, αλλά ο Edward είναι τρελά ερωτευμένος μαζί της”, ανέφερε μια πηγή στην εφημερίδα και πρόσθεσε: “Επισκέφθηκε την Camille στις ΗΠΑ όταν άρχισε αυτή η δίκη και εκείνη σχεδιάζει να τον επισκεφθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο το συντομότερο δυνατό. Τους χωρίζει μεγάλη απόσταση και οι δύο έχουν υψηλούς επαγγελματικούς στόχους, αλλά ελπίζουν ότι θα τα καταφέρουν”.

The romantic interest of Johnny Depp's star attorney Camille Vasquez has now been revealed as Owen, a British WeWork who lives in London. They are seen together following the trial
Vasquez and Owen (left) are seen preparing to head to the airport after the trial concluded
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα