Μετατρέψτε τη σκιά σας σε eyeliner, με αυτό το εύκολο TikTok hack!
instagram.com/reitxmakeup

Έχετε ήδη καταλάβει ότι το TikTok κυριαρχεί σε κάθε κομμάτι της καθημερινότητας και της ρουτίνας περιποίησης και μακιγιάζ μας. Από έξυπνα tips για πιο γυριστές βλεφαρίδες, makeup tutorials από τη σειρά Euphoria και άλλα πολλά, αυτή η εφαρμογή είναι αστείρευτη πηγή έμπνευσης.

Τελευταία, βλέπουμε πολλά βίντεο με διάφορα eyeliner hacks, ίσως λόγω Euphoria, ή επειδή τα graphic liners είναι μεγάλη τάση για φέτος!

Το συγκεκριμένο – με πάνω από 17 εκατομμύρια προβολές – μας τράβηξε το ενδιαφέρον γιατί υπόσχεται να μετατρέψει οποιαδήποτε σκιά σε υγρό eyeliner, χρησιμοποιώντας ένα υγρό micellar και ένα μικρό πινέλο.

@monetmcmichael

new fav unlocked OMG. catch me rocking a new eyeliner color every day 💅🏽

♬ original sound – monet mcmichael 🤍

Η beauty creator Monet McMichael, παίρνει το πινέλο της, βάζει λίγο micellar και κάνει ένα πέρασμα από τη σκιά της επιλογής της. Έχει νθουσιαστεί με το πόσο εύκολο και γρήγορο είναι αυτό το hack. Πράγματι, το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο!

Το δοκίμασαν κι άλλες creators, όπως η Erin Dugan Jurchak που συχνά τεστάρει περίεργα hacks. Το αποτέλεσμα της άρεσε, αλλά έγραψε ότι το micellar άφησε ένα φιλμ πάνω στη σκιά της, οπότε δεν θα το ξανά έκανε απευθείας στην παλέτα.

@erinduganjurchak

Trying the beautiful @monet mcmichael 🤍 micellar water eyeliner hack ✨ #makeup

♬ Tom’s Diner – AnnenMayKantereit & Giant Rooks

Μια άλλη creator, το δοκίμασε κι ενώ αρχικά δεν ήταν πολύ σίγουρη, το liner της έμεινε σταθερό για πάνω από 7 ώρες!

Εμείς να προσθέσουμε ότι κι ένα setting spray, αντί για micellar, θα λειτουργήσει εξίσου καλά!

@streetcents

Reply to @extraspicee @monet mcmichael 🤍 Warning: Graphic Eyeliner Content #MakeupHacks #EyeLiner #BeautyTikTok #StreetCents #TeenTok #TikTokHacks

♬ original sound – CBC Street Cents
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα