Robbie Coltrane: Προβλήματα υγείας για τον σταρ του Harry Potter

Την εμφάνισή του στο Comic Con του Λονδίνου τον επόμενο μήνα ακύρωσε ο σταρ του Harry Potter, Robbie Coltrane, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας.

Ο 72 σταρ που έγινε πασίγνωστος από τη σειρά ταινιών του Harry Potter στον ρόλο του Rubeus Hagrid, αναμενόταν να συνατήσει θαυμαστές και να φωτογραφηθεί μαζί τους, στην εκδήλωση που διοργανώνεται στο Olympia London,αλλά τώρα ακύρωσε τη συμμετοχή του.

Το 2019 ο Coltrane εθεάθη να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο καθώς περίμενε να χειρουργηθεί στο γόνατο εν μέσω της μάχης του με την οστεοαρθρίτιδα. Οι γιατροί του συνέστησαν να χάσει βάρος, ή διαφορετικά να είναι έτοιμος να βρεθεί αντιμέτωπος με μία ζωή ακινησίας.

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης έστειλαν ηλεκτρονικό μήνυμα σε όσους είχαν προπληρώσει για αυτόγραφα και φωτογραφίες με την ανακοίνωση του ατζέντη του: “Με μεγάλη θλίψη ο Robbie Coltrane πρέπει να αποσυρθεί από το Comic Con του Ιουλίου λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας. Λυπάται πολύ που απογοητεύει θαυμαστές και υποστηρικτές και ελπίζει να εμφανιστεί σύντομα σε άλλη εκδήλωση όταν η υγεία του το επιτρέψει”.

Το 2016, ο Σκωτσέζος ηθοποιός είχε πει για την υγεία του: “Πονάω συνεχώς όλη μέρα. Έκανα μια επέμβαση και ανακάλυψαν ότι δεν είχα χόνδρο σε ένα από τα γόνατά μου. Είναι εντελώς διαλυμένος”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα