Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Μας συστήνει τρία μέλη της οικογένειάς του
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης/Instagram

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και η Μπέσυ Μάλφα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Διανύουν 25 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Τις δίδυμες Όλγα και Νίκη και τον Γιάγκο.

Η οικογένειά τους, ωστόσο, έχει και άλλα μέλη. Πρόκειται για μία σκυλίτσα, την Αλάσκα, μία γάτα, το Μπισκότο και έναν γάτο, τον Λίαμ. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μας τα σύστησε καθένα ξεχωριστά με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μαζί με την προσωπική τους ιστορία.

Η ανάρτησή του για την Αλάσκα:

Η Αλάσκα! Την είδα σε μία αγγελία στο facebook. Ήταν πεταμένη στα σκουπίδια και έψαχνε υιοθεσία. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος!! Μου την έστειλε ο τοπικός φιλοζωικός σύλλογος από την Λακωνία. Τριών μηνών τότε, τριών ετών σήμερα!! Για χάρη της τσιμέντωσα όλο το φράχτη για να μην μπορεί να το σκάει. Η τσομπάνικη φύση της την κάνει να κυνηγάει οποιοδήποτε ξένο ζώο πλησιάζει! Δυστυχώς έχει επιτεθεί σε σκαντζόχοιρους και ξένα γατάκια. 40 κιλά περίπου αλλά όταν την κουρεύω μένει η μισή!!! Ολόλευκο τρίχωμα που όταν φύγει αποκαλύπτει ένα δέρμα Δαλματίας!”.

Η ανάρτησή του για το Μπισκότο

Η ανάρτησή του για τον Λίαμ

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα