Ρένος Χαραλαμπίδης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Ρένο Χαραλαμπίδη και την οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο Γιάννης Χαραλαμπίδης πέθανε την Κυριακή 17 Ιουλίου σε ηλικία 93 ετών.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evros-news.gr, οι γονείς του ηθοποιού, Γιάννης και Ευαγγελία, έμεναν στην Αθήνα, όμως ο Ρένος Χαραλαμπίδης φρόντιζε να κάνει πράξη την επιθυμία τους, να περνούν το καλοκαίρι στη γενέτειρά τους, το Σπήλαιο Τριγώνου.  Αυτό γινόταν κάθε καλοκαίρι, ακόμη και τα τελευταία χρόνια, που λόγω του προχωρημένου της ηλικίας τους, δεν ήταν εύκολο.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης έχει δηλώσει πολλές φορές περήφανος για τους γονείς του, αναφέροντας μεταξύ άλλων σε συνεντεύξεις του.  “Είμαι ο περήφανος γιος μιας καθαρίστριας και ενός κηπουρού και το λέω για τότε που είπαν -όταν μπήκα στην πολιτική – ότι είμαι από πλούσια οικογένεια.

Οι γονείς μου ήταν 14 χρόνια παντρεμένοι δεν μπορούσαν να κάνουν παιδί, ο πατέρας μου ήταν αγρότης και πεταλωτής. Πήγαν στη Γερμανία ως μετανάστες. Δεν τα κατάφεραν ούτε εκεί με τους Γερμανούς γιατρούς να κάνουν παιδί. Γύρισαν Ελλάδα. Η μητέρα μου 32 χρονών. Της είπαν δεν πρόκειται να κάνεις παιδί. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια.  Οι φίλες της μητέρας μου της είπαν για την Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Πήγε στο μοναστήρι και έκανε τάμα. Ένα τάμα μεγάλης ψυχικής οδύνης. Δεν έπιασε πάλι παιδί. Ώσπου ξαφνικά η μαμά μου άρχισε να φουσκώνει. Της είπαν δεν είσαι έγκυος. Όταν κατάλαβαν τελικά ότι είναι έγκυος, οι γιατροί τα έχασαν. Γεννήθηκα με καισαρική. Η μητέρα μου πιστεύει ότι γεννήθηκα έτσι για να μην πουν ότι είμαι υιοθετημένος”.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα voreasmagazine, η κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπίδη έγινε την Τρίτη στου Ζωγράφου, στην Αθήνα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα