Rebecca Jones: Σοκ στο Μεξικό από τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού
Credit: Rebecca Jones/Instagram

H Rebecca Jones, διάσημη Μεξικανή ηθοποιός, πέθανε σε ηλικία 65 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης, με την είδηση του θανάτου της να σοκάρει το Μεξικό.

Η διάσημη πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτικές σαπουνόπερας νίκησε τον καρκίνο των ωοθηκών πριν από μερικά χρόνια, αλλά σήμερα έγινε γνωστό ότι έφυγε από τη ζωή.

Καθώς οι θαυμαστές θρηνούν την απώλεια της αγαπημένης τους σταρ, το πρακτορείο δημοσίων σχέσεών της εξέδωσε μία σύντομη ανακοίνωση: “Η Jones πέθανε ειρηνικά και με βαθιά ευγνωμοσύνη στους θαυμαστές της. Με βαθιά θλίψη θέλουμε να αναφέρουμε τον θάνατο της αγαπημένης και θαυμαστής μας Rebecca Jones.”

Επίσης, πρόσθεσαν ότι η ηθοποιός είχε κοντά της όλους τους αγαπημένους της και πως τις επόμενες ημέρες θα την αποχαιρετίσουν όπως εκείνη επιθυμούσε.

ον Νοέμβριο του 2022 νοσηλεύτηκε για πνευμονία λόγω λοίμωξης. Η φυσική της κατάσταση τα τελευταία χρόνια είχε επηρεαστεί μετά τον καρκίνο και, αν και ανάρρωσε, το σώμα της αποδυναμώθηκε και η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε από την ασθένεια. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η ακριβής αιτία του θανάτου της.

Η καριέρα της ως ηθοποιού ξεκίνησε από τη μεξικανική τηλεόραση, όπου εμφανίστηκε σε διάφορες σαπουνόπερες και τηλεοπτικές σειρές, όπως η “La Casa de las Flores.”

Η Rebecca Jones εμφανίστηκε, επίσης, σε αρκετές μεξικανικές και διεθνείς ταινίες, όπως οι “El misterio de Trinidad”, “Vacaciones Separadas” και “Suite Deseo” . Έπαιξε, επίσης, σε θεατρικές παραστάσεις και έχει αναγνωριστεί για τη δουλειά της στην τηλεόραση, λαμβάνοντας διάφορα βραβεία για τη συμμετοχή της σε σειρές όπως οι “Capadocia” και “Quién mato a Sara.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα