Πύρρος Δήμας: Η αντίδρασή του στις κατηγορίες για ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς του 2004

O Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη στις κατηγορίες για ντόπινγκ που δέχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Ο τετράκις Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Celebrities Sport”  και μίλησε και για τις κατηγορίες για χρήση αναβολικών ουσιών.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό που θυμάμαι το 2004, ήμουν το βράδυ πριν από τους Αγώνες – αν θυμάμαι καλά με κάποιον πρωταθλητή της πάλης… Παίζαμε χαρτιά και θυμάμαι ότι μπαίνει ο Παναγιώτης ο Σπύρου ή ένας άλλος προπονητής και μου λέει, “κάτι λένε στο ραδιόφωνο για σένα”. Ανοίγουμε το ραδιόφωνο και λέει, “κυρίες και κύριοι, θα βγούμε με ρεπορτάζ σε λίγο, αλλά τον τον ψάχνουν τον Πύρρο το Δήμα για το ντόπινγκ και δεν είναι στο Ολυμπιακό χωριό και έχει δημιουργηθεί μεγάλο θέμα… Τελοσπάντων, με παίρνουν φίλοι, με παίρνει και η Αναστασία τότε

Και πρόσθεσε: “Και μου λέει, “τι γίνεται, πού είσαι, τι συμβαίνει;”. Της είπα ότι όλα καλά, εδώ είμαι στο χωριό και δεν έχω κανένα θέμα. Στο μεταξύ, ήμουν ήδη πέντε μέρες στο χωριό και είχαμε δώσει δυο φορές αίμα-ούρα ντόπινγκ και δεν είχαμε κανένα θέμα δηλαδή, δεν δημιουργηθεί κανένα θέμα. Πήρα επί τόπου στο ραδιόφωνο και λέω “σας παρακαλώ, συνδέστε με με την εκπομπή”. “Δεν δίνουμε λόγο σε κόσμο” μου λένε και είπα “μα μιλάτε για μένα, δεν είμαι κόσμος. Όταν μιλάτε για μένα πρέπει και εγώ να μιλήσω”. Στο τέλος είπα αυτά που ήθελα να πω. Στο τέλος τους είπα “έχω αγώνα αύριο”. Αλλά από τα νεύρα και τη σύγχυση εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, μέχρι τις τρεις, τέσσερις το πρωί ήμουν… Μια μειοψηφία ήταν ικανή για να με βγάλει από τα ρούχα μου” είπε χαρακτηριστικά ο Πύρρος Δήμας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα