Πρίγκιπας Nikolai της Δανίας: Το πρώτο σχόλιο για την απόφαση της γιαγιάς του να του αφαιρέσει τον τίτλο
instagram/windsorandmonpezat

Θλιμμένος, μπερδεμένος και εξίσου σοκαρισμένος δηλώνει ο πρίγκιπας Nikolai της Δανίας, με την απόφαση της γιαγιάς του, βασίλισσας Margrethe, να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα τέσσερα εγγόνια της.

Σύμφωνα με την απόφαση της βασίλισσας, από 1η Ιανουαρίου 2023 τα τέσσερα εγγόνια της, παιδιά του πρίγκιπα Ιωακείμ, χάνουν τον τίτλο του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας και κρατούν μόνο αυτόν του κόμη ή της κόμισσας του Monpezat. Επίσης, από εκείνη τη χρονική στιγμή θα θεωρούνται εξοχότητες.

Η βασίλισσα είπε ότι αυτή η κίνηση μόνο καλό θα τους κάνει στο μέλλον, ενώ η μητέρα τους, Κόμισσα του Frederiksborg, Αlexandra, μέσω του εκπροσώπου της αναρωτήθηκε γιατί η αλλαγή έπρεπε να γίνει τώρα και δεν μπορούσαν να περιμένουν ως την ημέρα του γάμου τους, οπότε θα έχαναν τους τίτλους τους ούτως ή άλλως.

instagram/detdanskekongehus

Ο 23χρονος πρίγκιπας, που είναι ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ιωακείμ, δήλωσε στη δανική εφημερίδα Extrabladet: “Όλη η οικογένειά μου και εγώ είμαστε φυσικά πολύ λυπημένοι. Είμαστε, όπως δήλωσαν και οι γονείς μου, σοκαρισμένοι με αυτή την απόφαση και με το πόσο γρήγορα πήγε.Είμαι πολύ μπερδεμένος ως προς το γιατί πρέπει να συμβεί έτσι», είπε στους δημοσιογράφους έξω από το διαμέρισμα της Κοπεγχάγης όπου μένει με την κοπέλα του”.

Σημειώνεται ότι είναι μοντέλο και έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους μόδας, όπως ο Dior.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα