Πρίγκιπας Harry: Τα τελευταία λόγια του στην αείμνηστη βασίλισσα Ελισάβετ
Photo by Christopher Furlong/Getty Images

O πρίγκιπας Harry απασφάλισε και δεν κρατάει τίποτα κρυφό. Με την αυτοβιογραφία του είναι αποφασισμένος να γκρεμίσει οριστικά τις γέφυρες με την οικογένειά του, κατηγορώντας τον αδελφό του κυρίως, πρίγκιπα William, τη νύφη του Kate Middleton και τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο για τα πάντα.

Σε αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν χθες μάθαμε ότι ο πρίγκιπας William επιτέθηκε στον Harry σε άγριο καυγά για τη Meghan Markle, ενώ τα δύο αδέλφια πιάστηκαν στα χέρια. Κατηγορεί την Kate και τον William ότι αυτοί τον έβαλαν να φορέσει τη στολή ναζί και ξέφυγαν χωρίς συνέπειες από το σκάνδαλο το 2005. Για την Kate συνεχίζει περιγράφοντας τη σχέση της με τη Meghan, ενώ αναφέρεται σε περιστατικό κατά το οποίο επέπληξαν τη Meghan επειδή προσέβαλε την Kate, με τον William να λέει στη Meghan ότι είναι αγενής.

Ο Harry αποκάλυψε ότι στα 17 του έκανε χρήση κοκαΐνης μερικές φορές, ενώ μίλησε και για τη θητεία του στο Αφγανιστάν όπου σκότωσε 25 Ταλιμπάν. Γράφει για την τεταμένη σχέση με τον πατέρα του, ο οποίος τη στιγμή της γέννησης του Harry φέρεται να είπε στην Diana: “Μου έδωσες έναν διάδοχο και έναν “εφεδρικό”, οπότε η δουλειά μου τελείωσε”. Ο Harry υποστηρίζει ότι τον ικέτευσε να μην παντρευτεί την Camilla γιατί φοβόταν ότι θα ήταν μια κακιά μητριά.

Και φυσικά στην αυτοβιογραφία του δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη βασίλισσα Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Harry αναφέρεται στη στιγμή που έφθασε στο Μπαλμόραλ μετά τον θάνατό της, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως γράφει έσκυψε στο νεκροκρέβατό της και της ψιθύρισε ότι “ήλπιζε να είναι χαρούμενη” και να είναι με τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο που είχε πεθάνει πριν από έναν χρόνο.

Ο Harry, επίσης, γράφει ότι της είπε πως τη θαύμαζε που εκπλήρωσε τα καθήκοντά της μέχρι το τέλος, αναφερόμενος στη συμμετοχή της στους εορτασμούς για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της το καλοκαίρι.

Σημειώνει ακόμη ότι βγήκε από το δωμάτιο της γιαγιάς του στο Μπαλμόραλ στη Σκωτία και κάλεσε τη Markle για να την ενημερώσει ότι έφθασε με ασφάλεια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα