Αθηνά Οικονομάκου: Εξόρμηση στην Αρκαδία με τον σύζυγό της και τα παιδιά της
Credit: Αθηνά Οικονομάκου/ Instagram

Οικογενειακές διακοπές επέλεξε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου αμέσως μετά την έλευση του νέου χρόνου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος και τα παιδιά τους βρίσκονται στο γραφικό ορεινό χωριό της Αρκαδίας, Στεμνίτσα.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο από την οικογενειακή τους εξόρμηση. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η ηθοποιός, οι οποίοι γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο των τεσσάρων χρόνων από τον θρησκευτικό τους γάμο, πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό.

Η ολιγοήμερη εκδρομή στην Στεμνίτσα έδωσε την ευκαιρία στην οικογένεια να βρεθεί κοντά στη φύση και τα δύο παιδιά του αγαπημένου ζευγαριού, Μάξιμος και Σιέννα, απόλαυσαν τις ηλιόλουστες ημέρες.

«Είμαι από τη φύση μου υπερπροστατευτική μητέρα και υπέρ των ορίων. Επειδή, όμως, τα έχω σε υπέρμετρο βαθμό όλα αυτά, προσπαθώ να μην είμαι καταπιεστική, να είμαι πιο δεκτική και να υποχωρώ σε πράγματα που παλαιότερα θα δυσκολευόμουν», δήλωσε πρόσφατα στην Real life η Αθηνά Οικονομάκου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα