Πέθανε ο θρυλικός τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος
Νάσος Πατέτσος Σπύρος Μπιμπίλας
Credit: Σπύρος Μπιμπίλας/Facebook

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός τραγουδιστής Νάσος Πατέτσος σε ηλικία 101 ετών. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Πριν από λίγο μας ενημέρωσαν από τη διεύθυνση του Γηροκομείου Αθηνών ότι ο αγαπημένος μας παλαίμαχος τραγουδιστής και ηθοποιός μία μεγάλη φίρμα τον δεκαετιών 40,50,60,70, η πιο μελωδική φωνή του ελαφρού τραγουδιού που τον λάτρευε η μητέρα μου κι είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του στα πρώτα μου χρόνια (κι εκεί γνώρισα τον ευγενικό του χαρακτήρα) στο ΚΑΜΠΑΡΕ της τότε Ερτ2, που ήταν μια μορφή μουσικής επιθεώρησης, ο Νάσος Πατέτσος ταξίδεψε στον ουρανό μαζί με το άσπρο του περιστέρι την μεγάλη του επιτυχία….” Άσπρο μου περιστέρι πέτα.”έτσι τραγουδούσε μελωδικά κι έτσι θα τον θυμόμαστε..

Νάσο μου που μας αγαπούσες τόσο σ ευχαριστούμε για όσα μας πρόσφερες. Θλίψη θα σκορπίσει η αποχώρηση σου στους φίλους σου και κυρίως στον αγαπημένο μας Τάκη Σαγιώρ που τόσο σε φρόντιζε. Εμείς ως ΤΑΣΕΗ κι εγώ προσωπικά ως πρόεδρος του ευχαριστούμε το Γηροκομείο Αθηνών όπου τον τελευταίο χρόνο σε μεταφέραμε για όλη την φροντίδα που σου προσέφεραν με τον καλύτερο τρόπο. Καλό σου ταξίδι… Η φωτό από την γιορτή που κάναμε στον Μαγεμένο Αυλό στα 100α γενέθλια του Νάσου μας πέρυσι”, έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα