Πέθανε ο Στηβ Κακέτσης

Tην τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών άφησε ο Στηβ Κακέτσης. Η υγεία του επιχειρηματία είχε επιδεινωθεί σοβαρά, έπειτα από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Στηβ Κακέτσης είχε συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες πίστες παλαιότερων δεκαετιών όπου μεσουρανούσαν τα μεγάλα αστέρια του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Στηβ Κακέτσης υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία απέκτησε έναν γιο, ενώ διατηρούσε σχέση και με την τραγουδίστρια, Άντζελα Δημητρίου.

Το 2017, σε συνέντευξή του στην Espresso, ο Στηβ Κακέτσης είχε δηλώσει πως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση: «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω… Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στο δρόμο; Έχω δεχτεί πολλά χτυπήματα στην καριέρα μου και στη ζωή μου, αλλά αυτό είναι το μεγαλύτερο» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου “έκαναν κοιλιά”, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ το χρόνο».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα