Πέθανε η ηθοποιός του Grease Susan Buckner στα 72 της
Susan Buckner
Credit: imdb.com

Η ηθοποιός Susan Buckner, γνωστή από τον ρόλο της μαζορέτας Patty Simcox στην ταινία Grease του 1978 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών. Δεν δόθηκε στη δημοσιότητα αιτία θανάτου.

Η Susan πέθανε ειρηνικά στις 2 Μαΐου περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της”, σύμφωνα με τη Melissa Berthier, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της οικογένειας.

Το φως που έφερνε σε κάθε δωμάτιο θα μας λείψει για πάντα”, είπε στο PEOPLE η κόρη της Buckner, Samantha Mansfield. “Ήταν μαγική και ήμουν πολύ τυχερή που την αποκαλούσα την καλύτερή μου φίλη“.

Γεννημένη το 1952 στο Σιάτλ, η Buckner έγινε γνωστή στα καλλιστεία, κερδίζοντας τη θέση της Miss Washington το 1971, πριν εκπροσωπήσει την πολιτεία στον διαγωνισμό Miss America την επόμενη χρονιά.

Η Buckner αξιοποίησε την εμπειρία της στα καλλιστεία στη βιομηχανία του θεάματος και έγινε μέλος των Golddiggers, ενός γυναικείου συγκροτήματος τραγουδιού και χορού που εμφανίστηκε στο The Dean Martin Show.

Έκανε επίσης εμφανίσεις στο The Mac Davis Show, στο Sonny and Cher και στο The Brady Bunch Variety Hour. Ωστόσο, ήταν ο δευτερεύων ρόλος της στο Grease που θα έκανε την Buckner γνωστό πρόσωπο σε εκατομμύρια Αμερικανούς. Κατέκτησε τον ρόλο της Patty Simcox, της αεικίνητης μαζορέτας που μοιραζόταν την οθόνη με την Olivia Newton-John.

Αν και συνέχισε να παίζει τη δεκαετία του 1980, το Grease παρέμεινε ο καθοριστικός ρόλος της καριέρας της.

Αφού έπαιξε σε σειρές όπως το The Love Boat και το The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries, και σε ταινίες όπως το Police Academy 6: City Under Siege, η Buckner άφησε τη βιομηχανία του θεάματος για να μεγαλώσει τα δύο παιδιά της. Αργότερα, σκηνοθέτησε παιδικό θέατρο σε δημοτικό σχολείο της Φλόριντα και δίδαξε χορό ως εκπαιδεύτρια σε γυμναστήριο στο Coral Gables.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα