Παγκόσμια Ημέρα Ερωτήσεων: Το ξεκαρδιστικό βίντεο της Finos Film – “Πορτοκαλάδα θέτε;”

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερωτήσεων που γιορτάζουμε σήμερα, η Finos Film δημιούργησε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με τις πιο διάσημες ερωτήσεις του ελληνικού κινηματογράφου. Nα σημειωθεί ότι η η μέρα Ερωτήσεων συμπίπτει με την επέτειο γέννησης του Άλμπερτ Άινσταϊν (γενν. 1879), ο οποίος πίστευε στην σημασία της περιέργειας και των ερωτήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες ανακαλύψεις.

¨Αν ο «Μπρίλης» δεν βομβάρδιζε με τις αφελείς ερωτήσεις του τον Νίκο Σταυρίδη, δεν θα είχε γεννηθεί μια από τις πιο κλασικές σκηνές του ελληνικού κινηματογράφου.
Για αυτό σήμερα, παγκόσμια ημέρα ερωτήσεων, εκτοξεύουμε τις ερωτήσεις μας ελεύθερα και θυμόμαστε μερικές από τις πιο πετυχημένες της Φίνος Φιλμ! 🎬

Η Ημέρα Ερωτήσεων συμπίπτει με την επέτειο γέννησης του Άλμπερτ Άινσταϊν (γενν. 1879), ο οποίος πίστευε στην σημασία της περιέργειας και των ερωτήσεων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες ανακαλύψεις.

Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Η Ψεύτρα», «Τα Κίτρινα Γάντια», «Η Αλίκη Δικτάτωρ», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση», «Δεσποινίς Διευθυντής», «Κορίτσια για Φίλημα», «Η Βίλλα των Οργίων», «Η Θεία από το Σικάγο», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Το Κοροϊδάκι της Πριγκηπέσσας», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Ο Ηλίας του 16ου», «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Η Ωραία των Αθηνών», «Οι Κυρίες της Αυλής», «Η Θεία μου η Χίπισσα», «Ο Μάγκας με το Τρίκυκλο» και «Ο Κατήφορος»”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα