Νοστράδαμος-Μπάμπα Βάνγκα: Οι προφητείες τους για το 2023 προκαλούν τρόμο – Τι μας περιμένει τη νέα χρονιά

Ζοφερό είναι το 2023, σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου αλλά και της Baba Vanga, που έρχονται στη δημοσιότητα στο κατώφλι της νέας χρονιάς.

Φυσικά είναι μια καλή δικαιολογία για να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα αυτά που μας περιμένουν, αν και το 2022 έδωσε μία πρώτη γεύση ήδη. Ο πιο διάσημος Γάλλος αστρολόγος άφησε απροσδόκητες προβλέψεις για τη χρονιά που σε λίγες ώρες καταφθάνει, φορτωμένη με προσδοκίες και ελπίδες. Βέβαια, διαβάζοντας τις “προφητείες” του φεύγει και κάθε ελπίδα και παρακαλάμε να πάμε κατευθείαν στο 2024, αλλά ας πάρουμε το ρίσκο.

Σύμφωνα με το βιβλίο του “Les Prophéties”, φαίνεται ότι μας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις για τις επόμενες 365 ημέρες. Προφανώς, ο Νοστράδαμος προέβλεψε μια δύσκολη χρονιά για τον άνθρωπο, που σημαδεύεται από λιμούς, πολέμους, ένα όλο και πιο ξηρό κλίμα και ακόμη και την παρουσία ατομικών όπλων. Φαίνεται ότι ο πληθωρισμός θα συνεχίσει να είναι παρών στη ζωή μας και, στην πραγματικότητα, θα μπορούσε να είναι πιο σοβαρός το 2023.

Πάμε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο;

Ο Νοστράδαμος, σύμφωνα με την ερμηνεία των προφητειών του, που φιλοξενούνται στο βιβλίο του, μίλησε για μεγάλο πόλεμο, που θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι η κλιμάκωση της βίας στην Ουκρανία από τη Ρωσία θα μπορούσε να πάει ένα βήμα παραπέρα και να σημάνει την είσοδο στην ένοπλη σύγκρουση περισσότερων χωρών. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει την έναρξη ενός Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Αποτυχία στον Άρη

Ο Γάλλος αστρολόγος συμπεριέλαβε αναφορές και στον πλανήτη Άρη. Στη διάρκεια του αγώνα ώστε ο άνθρωπος να μάθει περισσότερα για τον κόκκινο πλανήτη και με στόχο να προσγειωθεί και να τον εξερευνήσει, ο Νοστράδαμος προέβλεψε ότι θα υπήρχε μια “ουράνια φωτιά όταν σβήσουν τα φώτα στον Άρη”. Αυτό, ενδεχομένως σημαίνει είτε αποτυχία στην αποστολή του ανθρώπου είτε, για παράδειγμα, αστοχία στο διαστημόπλοιο που θέλει να στείλει η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) στον γειτονικό πλανήτη.

Κακά τα μαντάτα για τον Πάπα Φραγκίσκο

Το κλίμα δεν θα είναι καλύτερο, αν και θα βελτιωθεί η ζέστη λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας. Αυτό θα ήταν επίσης μέρος μιας άνευ προηγουμένου αλλαγής της μετεωρολογικής κατάστασης, καθώς ο Νοστράδαμος είπε ότι το 2023 θα υπάρξουν “μεγάλες πλημμύρες”. Ωστόσο, τα λόγια του εκλαμβάνονται από ορισμένους μελετητές ως αναφορά στην έκρηξη ατομικής βόμβας. “Στη διάρκεια 40 ετών δεν θα φανεί το ουράνιο τόξο. Στη διάρκεια σαράντα ετώνθα φαίνεται κάθε μέρα. Η ξερή γη θα γίνει ξερότερη και θα έρθουν μεγάλες πλημμύρες”, αναφέρει η φράση.

Μία από τις πιο αμφιλεγόμενες προβλέψεις για το 2023 αφορά στον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος, πρόσφατα σε συνέντευξή του σε ισπανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι μετά την εκλογή του το 2013 υπέγραψε επιστολή παραίτησης που θα χρησιμοποιηθεί στην περίπτωση που κάποια στιγμή δεν θα είναι σε θέση να ασκήσει τα καθήκοντά του λόγω σοβαρών και ανήκεστων προβλημάτων υγείας. Η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση αν και είναι 86 ετών, εκτός από ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νοστράδαμο, ο Αργεντινός Πάπας θα αντικατασταθεί από ένα πρόσωπο σκοτεινό που θα μπορούσε να οδηγήσει τον κόσμο σε νέο θρησκευτικό πόλεμο.

Για το τέλος, οι προβλέψεις του Γάλλου αστρολόγου αφορούν στις ΗΠΑ, όπου φέρεται ότι θα υπάρξουν μεγάλη αστάθεια και κοινωνικές συγκρούσεις. Επιπλέον, προέβλεψε ότι το 2023 ένας άντρας και μια γυναίκα θα συνεργαστούν ώστε την επόμενη χρονιά να αλλάξει η πορεία του πλανήτη.

Τώρα, αν θέλατε με αυτά που διαβάσατε να αλλάξετε και πλανήτη, μάλλον ατυχήσατε γιατί οι προφητείες του δεν άφησαν αλώβητο ούτε τον Άρη.

Και δεν μας έφθανε η χαρά που πήραμε με τον Νοστράδαμο, έρχονται και οι προφητείες της θρυλικής Baba Vanga, της αποκαλούμενης “Νοστράδαμου των Βαλκανίων” να μας γεμίσουν… αισιοδοξία για το 2023. Με λίγα λόγια, ό,τι άφησε όρθιο ο Γάλλος μάντης το ισοπεδώνει η… διάδοχός του.

Οι πέντε προβλέψεις της Baba Vanga για το 2023

Η Baba Vanga προέβλεψε ότι το επόμενο έτος, μία χώρα θα αρχίσει να χρησιμοποιεί βιολογικά όπλα στους ανθρώπους, κάτι που θα σκοτώσει εκατομμύρια. Κάτι που θυμίζει την κατάσταση στην Ουκρανία και τον εντεινόμενο φόβο κλιμάκωσης της σύγκρουσης από τη Ρωσία.

Από την άλλη, η Βουλγάρα μάντισσα διαβεβαίωσε ότι το 2023 θα γίνει έκρηξη σε πυρηνικό εργοστάσιο που θα προκαλέσει μια καταστροφή μεγάλων διαστάσεων. Η Γη, επίσης, τη χρονιά που έρχεται θα γίνει μάρτυρας μιας διακύμανσης στην τροχιά του πλανήτη, η οποία θα οδηγήσει σε σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας, εκτός από την ακτινοβολία και τη στάθμη της θάλασσας.

Η αποκαλούμενη “Νοστράδαμος των Βαλκανίων” υποστήριξε, ακόμη, ότι το 2023 θα υπάρξει μια άγνωστη ηλιακή καταιγίδα που θα μπορούσε να καταστρέψει τις τηλεπικοινωνίες και τα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό συμπίπτει, μάλιστα, με την ημερομηνία που δίνουν οι επιστήμονες, οι οποίοι επισημαίνουν την 23η Απριλίου 2023 ως την ημέρα που θα λάβει χώρα μια ηλιακή καταιγίδα.

Το πέμπτο και τελευταίο, αν και δεν φαίνεται πολύ πιθανό, (ενώ όλα τα άλλα είναι μια σκέτη καθημερινότητα) αφορά στην απαγόρευση από τις κυβερνήσεις των φυσικών γεννήσεων. Σύμφωνα με την Baba Vanga, το 2023 θα προωθηθεί η καλλιέργεια της ζωής στα εργαστήρια και, ως εκ τούτου, θα αποτραπεί η ανεξέλεγκτη αύξηση του πληθυσμού της Γης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα