Μύκονος: Θύμα διάρρηξης ο William Carvalho της Μπέτις – Το ρολόι των 199.000 ευρώ

Θύμα διάρρηξης με λεία “μαμούθ” 235.000 ευρώ σε βίλα στη Μύκονο έπεσε ο ποδοσφαιριστής της Μπέτις William Carvalho.

Σχεδόν καθημερινά είναι τα “χτυπήματα” κακοποιών στο νησί των Ανέμων. Ο ποδοσφαιριστής είχε ανεβάσει αρκετά στόρι στο instagram από τις διακοπές του στο νησί. Στη φωτογραφία φορά ένα χρυσό ρολόι, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν αυτό είναι το πανάκριβο ρολόι Franck Muller αξίας 199.000 που του άρπαξαν οι διαρρήκτες.

Μπήκαν από την μπαλκονόπορτα οι διαρρήκτες

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες εισέβαλαν στις 30 Ιουνίου στη βίλα στην περιοχή Ελιά, όπου διαμένουν οι δυο Πορτογάλοι. Η λεία τους εκτιμάται ότι αγγίζει τα 235.000 ευρώ σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν τα θύματα.

Ο Πορτογάλος ενοικιαστής της βίλας δήλωσε στους αστυνομικούς ότι απουσίαζαν από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 4 τα ξημερώματα, οπότε σε αυτό το διάστημα έγινε η διάρρηξη.

Οι κακοποιοί εισέβαλαν από τη μπαλκονόπορτα του σπιτιού με τη χρήση ενός κατσαβιδιού. Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι το ρολόι Franck Muller αξίας 199.000 ευρώ αλλά και 23.000 μετρητά.

Ποιος είναι ο William Carvalho

Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στη Σπόρτινγκ CP από τότε που έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών, εμφανίστηκε σε 193 ανταγωνιστικούς αγώνες και κέρδισε το 2015 Taça de Portugal. Το 2018 υπέγραψε με τη Μπέτις.

Εκπροσώπησε τη χώρα του σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα και δύο Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής είναι εν μέσω ενός μεταγραφικού θρίλερ καθώς, η τελευταία πρόταση της τουρκικής Φενερμπαχτσέ για τον Πορτογάλο παίκτη, που ήταν περίπου 5 εκατομμύρια, απορρίφθηκε από τον σύλλογο.

Πηγή: enikos.gr

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα