Νίκος Μουτσινάς: Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξή του εξήγησε γιατί αποφάσισε να μιλήσει τώρα ανοιχτά για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, θυμήθηκε πώς αντέδρασε την πρώτη φορά που τον φλέρταρε αγόρι, ενώ αναφερόμενος στη μητέρα του υποστήριξε ότι εκείνη δεν ήθελε άλλη γυναίκα στη ζωή του.

“«Μιλούσαμε περίπου έναν χρόνο και δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν η ώρα. Είχα κάνει και πέρσι το καλοκαίρι το DownTown Κύπρου, αλλά δεν έλεγα ανοιχτά ότι είμαι γκέι. Παρόλα αυτά μου άρεσε το concept. Εμένα δε με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δε νιώθω περιορισμένος, κάποιος όμως μπορεί να νιώθει και βγήκα να μιλήσω με τη σκέψη ότι υπάρχει η πιθανότητα να κάνει ένα κλικ σε 1-2 εγκεφάλους. Ήταν και μια δική μου μικρή ανασκόπηση”, είπε ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή dot και πρόσθεσε:

“Θυμάμαι τη βραδιά που φιλήθηκα με ένα αγόρι είχα παγώσει, έπαθα εγκεφαλικό. Νόμιζα με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν shame, νόμιζα ότι το ήξεραν όλοι αρχικά. Δεν είχα πει τίποτα σε κανέναν. Είχαμε κόσμο σπίτι. Πήγα και έκατσα σε μία καρέκλα και δεν είπα τίποτα, νόμιζα θα μου πουν “φτου σου αλήτη”. Και εγώ είχα ζοριστεί αλλά δεν το καταλάβαινα. Είναι πολύ μεγάλο το κομμάτι της συγχώρεσης προς τους γονείς. Δεν είναι πολύ εύκολο. Για να μπορέσω να συνειδητοποιήσω όλη την ψυχολογία της μάνας μου και τι της συνέβαινε… Η μάνα μου με λάτρευε άνευ όρων και με εκατομμύρια όρους συνάμα. Όταν της είπα ότι είμαι με ένα αγόρι δε μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της Ελληνίδας μάνας.

Δεν πιστεύω ότι ήθελε ποτέ να παντρευτώ γιατί δεν νομίζω ότι ήθελε άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Της το είχα πει αυτό σε καβγά πάνω. Είχε συμβεί να πάω κορίτσια συντρόφους μου στο σπίτι και ήταν φρικτό. Ήμουν με μια κοπέλα και όταν το είπα στη μάνα μου της δημιουργήθηκε πολύς εκνευρισμός. Σου λέει ότι μας είπε ότι είναι γκέι και ξαφνικά έχει σχέση με κοπέλα… Όλες οι σχέσεις μου περάσαν καλά με τη μαμά μου αφού χωρίσαμε. Δεν μπορείς να βάλεις όρια αν δεν ξέρεις όρια”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα