Μητέρα συνελήφθη για τον βιασμό διδύμων 15χρονων – Τη βρήκαν γυμνή με τον ανήλικο κάτω από το κρεβάτι
Chesapeake Police

Μια 37χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση δυο ανήλικων παιδιών, δυο 15χρονων διδύμων, καθώς συνελήφθη στο σπίτι της γυμνή μαζί με έναν 15χρονο που αγνοούνταν.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στην Ashleigh Watts στο σπίτι της στο Chesapeak τον περασμένο Ιούλιο αναζητώντας τον έφηβο. Εκείνη, όπως αναφέρει η New York Post, τους ζήτησε να περιμένουν έξω μέχρι εκείνη να φορέσει τα ρούχα της.

«Καθώς οι αστυνομικοί σήκωσαν το στρώμα σε ένα από τα υπνοδωμάτια στον επάνω όροφο, μπόρεσαν να δουν έναν λευκό άνδρα να κρύβεται σε ένα μικρό χώρο που φορούσε μόνο το εσώρουχό του», αναφέρει το Law & Crime.
«Όταν ρωτήθηκε από τους αξιωματικούς αν ήταν το αγνοούμενο αγόρι, εκείνη απάντησε ότι πρόκειται για τον μαθητή της».

Ashleigh Watts / Facebook

Τα δίδυμα έμεναν απέναντι και ήταν φίλοι με τον γιο της Watts, ο οποίος είναι περίπου στην ίδια ηλικία. Η Watts φέρεται να άρχισε να εκμεταλλεύεται τα δύο αδέρφια για περισσότερο από ένα χρόνο πριν συλληφθεί.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά τη μητέρα δύο παιδιών όταν ένας ανώνυμος πληροφοριοδότης ανέφερε την υποτιθέμενη σεξουαλική σχέση της με τα αγόρια τον περασμένο Φεβρουάριο.

Τον ίδιο μήνα, ο σύζυγος της 37χρονης είχε βρει ξημερώματα τη γυναίκα του τόπλες στον καναπέ τους δίπλα σε ένα από τα έφηβα αγόρια, που «προσποιούνταν ότι κοιμόταν», παραδέχτηκε αργότερα στους ερευνητές. Όταν ρωτήθηκε από τους γονείς του, το αγόρι φέρεται να είπε ότι είχε πάει στο σπίτι των Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και αποκοιμήθηκε στον καναπέ.

Οι δύο οικογένειες ήταν «πολύ στενοί φίλοι» και είχαν μια πολιτική ανοιχτών θυρών μεταξύ των σπιτιών τους, που βρίσκονταν απέναντι το ένα από το άλλο. Οι γονείς των αγοριών είπαν στους αστυνομικούς ότι τα αδέρφια βρίσκονταν συχνά στο σπίτι των Watts για να περνούν χρόνο με τον γιο τους.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες, ωστόσο, ο Watts φέρεται να χειραγωγούσε σεξουαλικά και συναισθηματικά τους εφήβους…

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα