Μητέρα αρνείται να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι… vegan
Photo by Tony Bock/Toronto Star via Getty Images

Συνήθως, όταν ένα παιδί κολλήσει ψείρες, ο γονέας δοκιμάζει απεγνωσμένα κάθε μέθοδο για να τις απομακρύνει, σωστά; Ωστόσο, μία μητέρα από την Αυστραλία ακολουθεί αντίθετη προσέγγιση καθώς δεν θέλει ΚΑΘΟΛΟΥ να τις βλάψει (τις ψείρες εννοείται).

Σύμφωνα την Post, η περίεργη αυτή πεποίθηση, έγινε γνωστή μέσω μιας στήλης συμβουλών για γονείς, εκεί όπου κατέφυγε μία γειτόνισσα της εν λόγω μητέρας αξιώνοντας συμβουλές. Όπως έγραψε, η γειτόνισσα της δεν είχε σκοπό να ξεφορτωθεί τις ψείρες της κόρης της επειδή είναι vegan και οι vegan δεν σκοτώνουν τα ζώα.

«Η επτάχρονη κόρη μου είναι η καλύτερη φίλη με το κορίτσι της διπλανής πόρτας, του οποίου η οικογένεια είναι χορτοφάγοι. Κανένα πρόβλημα, σεβόμαστε την επιλογή τους… το πρόβλημά μου είναι ότι πρόσφατα αυτό το κατά τα άλλα υπέροχο παιδί, επισκέφτηκε το σπίτι μας και έξυνε με μανία το κεφάλι της. Όταν ανακάλυψα ότι είχε ψείρες ενημέρωσα τη μητέρα του η οποία μου είπε πως είχε γνώση αλλά δεν ήθελε να τις βλάψει, καθώς οι vegan δεν σκοτώνουν ζωντανά όντα», ανέφερε.

 «Μου είπε πως θα τις αφαιρούσε με προσοχή με ειδική χτένα στον κήπο του σπιτιού τους, εκεί όπου θα είχαν καλύτερες πιθανότητες να επιβιώσουν», συνέχισε η ίδια η οποία δεν έκρυψε το σοκ της.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα