Μίλτος Τεντόγλου: Η αποθεωτική υποδοχή από την οικογένειά του μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου – ΒΙΝΤΕΟ

Υποδοχή που… αρμόζει σε έναν παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους επεφύλαξαν τα μέλη της οικογένειας του Μίλτου Τεντόγλου αλλά και τα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Μετά τον τεράστιο άθλο των 8 μέτρων και 52 εκατοστών, ο Γρεβενιώτης αθλητής ανέβηκε χθες στο πρώτο σκαλί του παγκόσμιου βάθρου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο 25χρονος άλτης αν και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του στην ουγγρική πρωτεύουσα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, στην είσοδο τον περίμεναν τα μέλη της οικογένειας του που ταξίδεψαν από τα Γρεβενά στη Βουδαπέστη. Οι γονείς του Μίλτου, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και αρκετοί ακόμη συγγενείς έζησαν από κοντά αυτή τη μεγάλη στιγμή του νεαρού παγκόσμιου πρωταθλητή.

Στην είσοδο του ξενοδοχείου ήταν και τα περισσότερα μέλη της ελληνικής αποστολής με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία την ίδια ημέρα είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο βάδην, να έχει στο χέρι της ένα ποτήρι μπίρα για να κεράσει τον Μίλτο Τεντόγλου. Την αποθέωση φυσικά «γεύτηκε» και ο προπονητής του Μίλτου Τεντόβλου, Γιώργος Πομάσκι.

Δείτε το βίντεο με την υποδοχή που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ στο instagram:

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα