Μίκης Θεοδωράκης: Δύο χρόνια από τον θάνατο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη – Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την κόρη του Μαργαρίτα στην Επίδαυρο

Ο Μίκης Θεοδωράκης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 1921 σε ηλικία 96 ετών. Ο κορυφαίος Έλληνας μουσικοσυνθέτης γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου του 1925 στη Χίο. Ο πατέρας του ήταν ο Γιώργης Θεοδωράκης, από το Γαλατά Χανίων και μητέρα του η Ασπασία Πουλάκη, από τον Τσεσμέ της Μικράς Ασίας.

Mε αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη, η επίσημη σελίδα του Studio Kleisthenis στο Instagram, η οποία δημοσιεύει σπάνιο υλικό από το αρχείο του φωτογράφου Κλεισθένη Δασκαλάκου. ανέβασε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του σπουδαίου συνθέτη με την κόρη του Μαργαρίτα στην Επίδαυρο.

“2 χρόνια χωρίς τον Μίκη Θεοδωράκη σήμερα. Το Studio Κλεισθένης τον θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία στην Επίδαυρο να παρακολουθεί με την κόρη του Μαργαρίτα τις πρόβες για την παράσταση Σφήκες για την οποία έγραψε τη μουσική. Με το φακό του Κλεισθένη”, αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα