Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στη Λέσβο για να εκπληρώσει το τάμα της στον Ταξιάρχη – ΦΩΤΟ
Σταματίνα Τσιμτσιλή
Credit: stam_tsimtsili/Instagram

Η Σταματίνα Τσιμιτσιλή επισκέφτηκε και φέτος το μοναστήρι του Ταξιάρχη Μανταμάδου για να εκπληρώσει το τάμα της για τον γιο της, Γιάννη-Εφραίμ.
Μετά την ολοκλήρωση των διακοπών και λίγες μέρες πριν την έναρξη της εκπομπής της, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία για ένα ταξίδι εξπρές στη Λέσβο για τον ιερό σκοπό της. 

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την παραμονή της στο μοναστήρι, όπου ποζάρει με τον πατέρα Χρήστο.

“Νιώθω μεγάλη ευλογία κάθε φορά που προσκυνώ τον Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη. Μετά απολαμβάνω τις κουβέντες μας με τον πατέρα Χρήστο. Συζητάμε για τα θαύματα του Αργαγγέλου και τα νέα του νησιού τρώγοντας λουκουμάδες. Υγεία κι ευτυχία στα σπίτια μας”, έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει παλαιότερα σε εκπομπή της για το τάμα που έχει κάνει και είχε τονίσει μεταξύ άλλων: “Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να πω πραγματικά είναι ένα τάμα που κι εγώ θέλω να εκπληρώσω. Θέλω μέσα μου να τα καταφέρω και να πάω. Έχω πάει πολλές φορές στη Μυτιλήνη στον Ταξιάρχη, έχω κι εκεί τάμα να πηγαίνω μία φορά τον χρόνο, έχω βαφτίσει εκεί και τον γιο μου. Επειδή πιστεύω ότι πολλές φορές σου στέλνουν μηνύματα οι Άγιοι, την ημέρα της γιορτής μου, που γιορτάζει και ο Ταξιάρχης, ήταν την ημέρα που επέστρεψε η Όλγα και μου έφερε το λαδάκι και την εικονίτσα. Ανήμερα της γιορτής του και γιορτής μας. Συγκινήθηκα και είπα ότι είναι μήνυμα και πρέπει να πάω εντός της σεζόν”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα