Mike Batayeh: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού του “Breaking Bad”
Credit: Mike Batayeh/Instagram

Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου του ηθοποιού του “Breaking Bad“, Mike Batayeh, ο οποίος πέθανε την 1η Ιουνίου στο σπίτι του στο Μίσιγκαν, σε ηλικία 52 ετών.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Ιατροδικαστή της κομητείας Washtenaw αποκάλυψε σε email στην Post ότι ο 52χρονος ηθοποιός πέθανε από “ασφυξία διά απαγχονισμού.”

Η οικογένεια του ηθοποιού, ο οποίος υποδυόταν τον Dennis Markowski,τον διευθυντή του βιομηχανικού πλυντηρίου Lavandería Brillante, το οποίο διευθύνει ο βαρόνος των ναρκωτικών Gus Fring – σε τρία επεισόδια της σειράς από το 2011-2012, είχε αποκαλύψει στο TMZ ότι αυτός είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στον ύπνο του στο σπίτι του πριν από περίπου 15 ημέρες.

Η αδελφή του ηθοποιού Diane είχε επίσης δηλώσει ότι ο αδελφός της δεν είχε ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.

Η αιτία θανάτου του Batayeh έχει πλέον επιβεβαιωθεί από το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας Washtenaw.

“Θα λείψει πολύ σε όσους τον αγαπούσαν και η μεγάλη του ικανότητα να φέρνει το γέλιο και τη χαρά σε τόσους πολλούς”, ανέφερε προηγουμένως η οικογένειά του σε δήλωσή της στο TMZ, ενώ η επιμνημόσυνη τελετή έχει οριστεί για τις 16 Ιουνίου στο Πλίμουθ του Μίσιγκαν, όπως δήλωσε ο μάνατζέρ του στην Post.

Ο Batayeh έκανε εμφανίσεις σε σειρές όπως “Everybody Loves Raymond”, “The Bernie Mac Show”, “The Shield”, “Boy Meets World” και “CSI: Miami”, ενώ εμφανίστηκε, επίσης, σε ταινίες όπως το “American Dreamz”, (2006), το “This Narrow Place” (2011) και το δράμα “Detroit Unleaded” (2012).

Γεννημένος στο Ντιτρόιτ, αφήνει πίσω του τις πέντε αδελφές του, καθώς και ανίψια και ανιψιούς. Οι συγγενείς του τον αποκαλούσαν “Funcle”, σύμφωνα με τη νεκρολογία που δόθηκε στη δημοσιότητα από την οικογένεια, στην οποία τον αποκαλούσαν “ευγενική, ευαίσθητη, έξυπνη και χαρισματική ψυχή.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα