Melania Trump: Έχει επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο της συμβόλαιο για χάρη του γιου της
Credit: @MELANIATRUMP/X (Twitter)

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Melania Trump, φέρεται να έχει επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό της με τον Donald Trump ενόψει της πιθανής δεύτερης προεδρικής θητείας του.

Οι επικαιροποιημένοι όροι φέρεται να αφορούν στα οικονομικά και την περιουσία και επιδιώκουν να αυξήσουν ένα καταπιστευματικό ταμείο που έχει συσταθεί για τον μοναχογιό του ζευγαριού, τον 17χρονο Barron, αναφέρει το Page Six.

Πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που το ζευγάρι επαναδιαπραγματεύεται το συμφωνητικό, το οποίο είχε αρχικά καταρτιστεί περίπου την εποχή που παντρεύτηκαν, πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, το 2005.

Επιπλέον, πηγές που γνωρίζουν το θέμα τους διέρρευσαν ότι η φερόμενη τροποποίηση επιδιώκει να δημιουργήσει “ένα σημαντικό καταπίστευμα” για τον έφηβο γιο τους, καθώς ο 77χρονος Trump πρόκειται να καταβάλει περίπου 5 εκατομμύρια δολάρια στη συγγραφέα E. Jean Carroll μετά την ήττα του σε μια μάχη για δυσφήμηση στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη στιγμή ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, η καθαρή αξία του οποίου ανέρχεται σε 2,5 δισ. δολ., είναι αντιμέτωπος με τέσσερις κατηγορίες για κακούργημα και θα μπορούσε επίσης να καταβάλει άλλα 250 εκατομμύρια δολάρια, σε σχέση με μια εν εξελίξει αστική υπόθεση εναντίον του ίδιου και των επιχειρήσεών του, στη Νέα Υόρκη.

Χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες, οι πηγές μίλησαν στο Page Six σχετικά με μερικά από τα σημαντικότερα σημεία του τελευταίου συμβολαίου του ζευγαριού.

“Αυτή είναι τουλάχιστον η τρίτη φορά που η Melania επαναδιαπραγματεύεται τους όρους του γαμήλιου συμβολαίου της” δήλωσε η ανώνυμη πηγή, η οποία βρίσκεται κοντά στην τρίτη σύζυγο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.

Η πηγή φέρεται να πρόσθεσε ότι οι επεξεργασίες αφορούν λιγότερο στην πιθανή δεύτερη θητεία του Τrump και περισσότερο στις αυξανόμενες νομικές μάχες του. Είπε στο Μέσο: “Αυτή η συμφωνία ήταν απαραίτητη λόγω των τρεχουσών νομικών μαχών του Trump.”

Η πηγή συνέχισε αποκαλύπτοντας αυτό που είπαν ότι ήταν η κύρια ουσία της υποτιθέμενης συμφωνίας, η ανησυχία της 53χρονης Melania για το μέλλον του μοναχογιού της, το οποίο κλείνει τα 18 τον Μάρτιο και είναι το μικρότερο από τα πέντε παιδιά του Τrump.

Η Melania ανησυχεί περισσότερο για τη διατήρηση και την αύξηση ενός σημαντικού καταπιστεύματος για τον [Barron]”, είπαν.

Το πρόσωπο πρόσθεσε για τις εκκρεμείς αγωγές του Trump, στις οποίες περιλαμβάνεται μια εκτεταμένη αστική υπόθεση 250 εκατομμυρίων δολαρίων από την εισαγγελέα της Νέας Υόρκης Letitia James, ότι “ο Trump παραμένει πολύ πλούσιος, αλλά με αυξανόμενους νομικούς λογαριασμούς και δικαστικές αποφάσεις, [οι επαναδιαπραγματεύσεις] παρέχουν ένα πιο σταθερό μέλλον” για τη Melania και τον Barron σε περίπτωση χωρισμού.

Δεν είναι ότι απείλησε να τον εγκαταλείψει”, συνέχισε η πηγή, διευκρινίζοντας ότι η πρώην Πρώτη Κυρία δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει τον επίδοξο πρόεδρο.

Μια δεύτερη πηγή που επίσης ισχυρίστηκε ότι γνώριζε σχετικά με τη συμφωνία πρόσθεσε: “Ξέρω ότι η Melania ήθελε να της παρέχει περισσότερα χρήματα και επίσης – απ’ ό,τι καταλαβαίνω – υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό τουλάχιστον που πρέπει να λάβει ο Barron.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα