Meghan Markle-Πρίγκιπας Harry: Η λιτή ανακοίνωση για την Kate Middleton
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry σε εκδήλωσε για τo Invictus Games Foundation
Photo by Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Σοκ προκάλεσε η ανακοίνωση της Kate Middleton ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εξέδωσαν δήλωση μετά την ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας εκφράζοντας τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση.

Οπως ανέφεραν στη λιτή και τυπική δήλωσή τους που μοιράστηκαν με το Peple ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ, “ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Kate και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη“.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan έκαναν για τελευταία φορά κοινή εμφάνιση με την Kate και τον πρίγκιπα William στο Ουίνδσορ μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκονταν στην Ευρώπη για μια σειρά φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όταν η βασίλισσα Ελισάβετ πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

Σύμφωνα με τον βασιλικό συντάκτη του ITV, Chris Ship, υπήρξε ιδιωτική επικοινωνία μεταξύ του πρίγκιπα Harry με τον αδελφό του, William, μόλις δόθηκε το βίντεο με το μήνυμα της Kate στη δημοσιότητα.

Λέγεται πως οι Σάσεξ έμαθαν για τη σοκαριστική διάγνωση μαζί με όλο τον κόσμο, από το βίντεο της πριγκίπισσας της Ουαλίας και επεδίωξαν να επικοινωνήσουν ιδιαιτέρως με τον William και την Kate. Δεν είναι σαφές αν η επαφή ήταν τηλεφωνική, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης. Το ενδεχόμενο αν ο Harry θα επέστρεφε αεροπορικώς στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκφράσει τη στήριξή του στην Kate, για την οποία είχε πει ότι τη νιώθει σαν την αδελφή που δεν είχαν ποτέ, δεν είναι γνωστό.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα