Martina Navratilova: Σκληρή μάχη με τον καρκίνο – Ανέβαλε την υιοθεσία παιδιού με τη σύζυγό της
Credit: Martina Navratilova/Instagram

H Martina Navratilova δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο, κάτι που αποτελεί εμπόδιο στα όποια σχέδια είχε ακόμη και για την απόκτηση ενός παιδιού μέσω υιοθεσίας.

Η θρυλική τενίστρια αποκάλυψε τον Ιανουάριο ότι διεγνώσθη με δύο μορφές καρκίνου, συγκεκριμένα έχει καρκίνο στον λάρυγγα, ενώ της επανεμφανίστηκε καρκίνος στο στήθος.

Η σύζυγός της, Julia Lemigova, αποκάλυψε ότι έχουν βάλει τα σχέδια υιοθεσίας τους “σε αναμονή.” Στο δεύτερο μέρος της επανασύνδεσης των Real Housewives of Miami, η 50χρονη reality star μοιράστηκε ότι εκείνη και η 66χρονη Navratilova δεν προσπαθούν πλέον ενεργά να υιοθετήσουν άλλο παιδί.

Όταν υιοθετείς ένα παιδί, πρέπει να αφορά το παιδί. Και αυτή τη στιγμή τα πάντα αφορούν στη Martina και στο να αποκτήσει την υγεία της. Το βάζουμε σε αναμονή“, δήλωσε η Lemigova στους συμπρωταγωνιστές της και τον παρουσιαστή Andy Cohen.

Σκεφτόμασταν ότι ανά πάσα στιγμή θα μας τηλεφωνούσε το πρακτορείο και θα μας έδινε τα χαρμόσυνα νέα ότι θα αποκτήσουμε παιδί”, μοιράστηκε. Ο Cohen εξεπλάγη όταν το άκουσε αυτό και ρώτησε τη Lemigova αν είχαν προχωρήσει τόσο πολύ στη διαδικασία της υιοθεσίας.

“Αντ’ αυτού, παλεύουμε με δύο καρκίνους”, απάντησε η Lemigova. “Λες και ο ένας δεν είναι αρκετός. Απλά περιμένω να γίνει καλύτερα η Martina.”

Όπως είδαμε σε αυτή τη σεζόν του RHOM, η Lemigova σχεδίαζε να υιοθετήσει ένα άλλο παιδί με τη Navratilova, αφού ένιωσε θλίψη για τις κόρες της Emma, 17 ετών, και Victoria, 21 ετών, που μετακόμισαν.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Lemigova μίλησε στο People για τις διαγνώσεις καρκίνου της συζύγου της, εξηγώντας: “Αφού η γυναίκα σου διαγνωστεί με δύο καρκίνους, αλλάζει πραγματικά η προοπτική σου. Όλοι πρέπει να είμαστε δυνατοί για εκείνη. Δεν υπάρχει χρόνος για να καθόμαστε και να κλαίμε”.

Συνεχίζοντας, είπε: “Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν η ζωή σε χτυπάει με μια τραγωδία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η τραγωδία, έχεις βασικά δύο επιλογές. Υποτάσσεσαι ή αντιστέκεσαι και επαναστατείς. Και σε όλη μου τη ζωή ήμουν, είμαι επαναστάτρια κατά κάποιο τρόπο, και πάντα αντιστέκομαι.”

Όπως είδαμε σε αυτή τη σεζόν του RHOM, η Lemigova σχεδίαζε να υιοθετήσει άλλο ένα παιδί με τη Navratilova, αφού ένιωσε θλίψη για τις κόρες της Emma, 17 ετών, και Victoria, 21 ετών, που μετακόμισαν.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Lemigova μίλησε στο People για τις διαγνώσεις καρκίνου της συζύγου της, εξηγώντας: “Αφού η γυναίκα σου διαγνωστεί με δύο καρκίνους, αλλάζει πραγματικά η προοπτική σου. Όλοι πρέπει να είμαστε δυνατοί για εκείνη. Δεν υπάρχει χρόνος για να καθόμαστε και να κλαίμε.”

Συνεχίζοντας, είπε: “Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν η ζωή σε χτυπάει με μια τραγωδία, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η τραγωδία, έχεις βασικά δύο επιλογές. Υποτάσσεσαι ή αντιστέκεσαι και επαναστατείς. Και σε όλη μου τη ζωή ήμουν, είμαι επαναστάτρια κατά κάποιο τρόπο, και πάντα αντιστέκομαι.”

“Έτσι, αυτή είναι μια από αυτές τις τεράστιες τραγωδίες που έπληξαν την οικογένειά μας. Και δεν υπάρχει χρόνος ή χώρος για να καθίσουμε και να κλάψουμε, γιατί αυτό δεν θα βοηθήσει. Αυτό θα κάνει τα πράγματα μόνο χειρότερα” πρόσθεσε η Lemigova, που παντρεύτηκε με τη Navratilova το 2014. Είναι το πρώτο ομοφυλόφιλο ζευγάρι που εμφανίζεται ως μόνιμο καστ στο franchise Real Housewives από τότε που ξεκίνησε το 2006.

Το ίνδαλμα του τένις διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού πριν από 13 χρόνια – αν και θεωρήθηκε ότι θεραπεύθηκε το 2010. Την εποχή της αρχικής της διάγνωσης, η Navratilova είχε δηλώσει στο People: “Με χτύπησε άσχημα, πραγματικά. Αισθάνομαι ότι έχω τόσο πολύ τον έλεγχο της ζωής μου και του σώματός μου και μετά έρχεται αυτό και είναι εντελώς εκτός των χεριών μου.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα