Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμά της για την κακοκαιρία Daniel – “Γιατι όλα αυτά στην πατρίδα μου;”

H μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, επέστρεψε στα social media έπειτα από πολύμηνη απουσία, αφού, όπως η ίδια είπε, πέρασε διάφορες περιπέτειες υγείας, που την ανάγκασαν να απομακρυνθεί.

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε ανάρτησή της στο Instagram, που συνέδεσε με την καινούργια της σελίδα στο facebook, την οποία εγκαινίασε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, εξέφρασε τη θλίψη της για όσα συμβαίνουν γύρω της. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, παρ’ όλο που είχε τη γιορτή της χθες, δεν μπορούσε να νιώσει εορταστικά, ενώ υπενθύμισε ότι πριν από δέκα χρόνια είχε καεί σχεδόν ολόκληρη. “Πόνεσα, ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές” έγραψε η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου μεταξύ άλλων και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταστροφές από την κακοκαιρία Daniel.

H ανάρτηση της Μαίρης Χρονοπούλου

Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθήκαμε. Δεν φταίτε εσείς. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας και είχα απομακρυνθεί από τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φίλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του instagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες απο τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, ναμαι. Σήμερα έχω τη γιορτή μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενός καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε. Και τώρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμμένο χρόνο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σήμερα τη σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτε! Είναι το πρώτο μου post. Δεν θα χαθούμε από ‘δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα