Lorenzo Delle Femmine: Πέθανε στα 40 του ο γνωστός Ιταλός influencer
Credit: Lorenzo Della Femine/Instagram

Ο Ιταλός influencer Lorenzo Delle Femmine πέθανε στα 40 του χρόνια, έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Η σύζυγος του αγαπημένου TikToker, Assunta, η οποία εμφανίζεται συχνά στα βίντεό του που εξιστορούν την οικογενειακή τους ζωή, επιβεβαίωσε τη θλιβερή είδηση με μια ανάρτηση στο Instagram.

“Αισθάνομαι τόσο άσχημα. Δεν μπορώ να το πιστέψω”, έγραψε στα ιταλικά την ημέρα του θανάτου του.

Ο Delle Femmine, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός ως Mister Pella Pazzo στους 1,8 εκατομμύρια ακολούθους του στο TikTok , έπαιζε με τα τρία παιδιά του, στο σπίτι της οικογένειας κοντά στη Νάπολη, όταν άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία.

Στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος και έμεινε ακίνητος, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, η οποία επίσης στο δημοσίευμά της επισημαίνει ότι ο influence είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο πριν από λίγες ημέρες έπειτα από αδιαθεσία, την οποία ο ίδιος είχε εξιστορήσει σε βίντεο κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού πήρε εξιτήριο λίγες ημέρες αργότερα, αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με λαβύρινθο, μια λοίμωξη του εσωτερικού αυτιού που επηρεάζει την ισορροπία του ατόμου.

Αλλά τη Δευτέρα, κατέρρευσε στο σπίτι της οικογένειάς του έπειτα από καρδιακή ανακοπή, δήλωσε η σύζυγός του Assunta. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Delle Femmine μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο μετά την άφιξή του.

Πριν πεθάνει, η Assunta δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok σε μια προσπάθεια να ενημερώσει τους ακολούθους για την κατάστασή του.

“Καλημέρα σε όλους. Ο Lorenzo δεν τα πάει πολύ καλά αυτήν τη στιγμή. Στέλνει ένα φιλί σε όλους. Μεταξύ αύριο και μεθαύριο, θα απαντήσει σε όλους” είπε, αλλά λίγες ώρες αργότερα ο TikToker έφυγε από τη ζωή. Με τη σύζυγό του είχαν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Matteo, έξι χρόνων, τον Emanuele, τεσσάρων και τον Francesco, δύο χρόνων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα